vSMART de slimme thermostaat


vSMART de slimme thermostaat

Youtube: https://youtu.be/GwWnCBBgUls

Flexibel zijn met de slimme thermostaat van Vaillant. Bedien met het grootste gemak vanaf iedere locatie de thermostaat in je woning.

Bedien de verwarming via een app op je smartphone of tablet

De vSMART van Vaillant is een slimme, veelzijdige thermostaat voor maximaal comfort. Download de gratis vSMART app op je smartphone of tablet en regel gemakkelijk op afstand de juiste temperatuur in huis. Dankzij de interne internetverbinding via WiFi kun je de thermostaat overal draadloos in huis plaatsen.

De slimme thermostaat past de temperatuur automatisch aan op de buitentemperatuur. De vSMART haalt deze gegevens van het internet en reageert direct op actuele veranderingen in het weerbericht. Bovendien leert de thermostaat snel in te spelen op het opwarmgedrag van de woning. Hierdoor is de ruimte sneller en beter op de juiste tijd op temperatuur is. Altijd aangenaam met maximaal comfort.

Programmeerbaar en zelflerend

Wanneer begint jouw dag? Wanneer eindigt die meestal? Hoe ziet jouw week eruit? Op basis van die gegevens programmeer je de vSMART op maat. Zodra de thermostaat geprogrammeerd is, hoef je niets meer te doen. Verwarming en warmwater draaien dan op de automatische piloot. De vSMART is een zelflerende thermostaat. Hij regelt uw temperatuur binnen twee weken perfect zelfstandig!

De vSMART app is geschikt voor Android 4 en iOS 8 of hoger.