CV-ketel Keurmerken


CV-ketel Keurmerken

Keurmerken laten in één oogopslag zien dat je met een CV-ketel van Keteldienst jij zorgeloos kunt genieten. Wij werken continu aan de optimalisatie van onze eigen organisatie en verbetering van de kwaliteit. Keurmerken, richtlijnen en audits zorgen ervoor dat Keteldienst altijd up-to-date blijft.

Het nut van Keurmerken

Door een keurmerk zie jij in één oogopslag dat je te maken hebt met een betrouwbaar merk. Daarom willen we graag de keurmerken die wij mogen dragen aan jou toelichten.

'OK CV' is het label voor veilig en zuinig stoken. Alleen bedrijven die voldoen aan strenge eisen en werken met Energie Service Specialisten mogen onder dit label je CV-ketel inspecteren en onderhouden. De Energie Service Specialist is de monteur die het ketelonderhoud bij je thuis uitvoert. Uiteraard is hij hiervoor gediplomeerd. Zo weet je zeker dat het onderhoud aan je CV-ketel plaatsvindt volgens de voorschriften van de fabrikant.

'Kiwa' is een onafhankelijke organisatie die hooggekwalificeerde certificering verzorgt. Deze certificatie-activiteiten ondersteunt Kiwa met inspectie, keuring, testen, technologische kennis, research, training en dataservices. Kiwa werkt voor opdrachtgevers in tal van sectoren, van water, energie en bouw tot agro, feed en food, veiligheid en milieu. Klanten komen uit onder meer de (proces)industrie, dienstverlenende sector, nutssector en overheden.

iDEAL werkt direct samen met negen grote banken in Nederland: ABN AMRO, ASN Bank, ING, Knab, Rabobank, RegioBank, SNS Bank, Triodos Bank en Van Lanschot. Nadat de consument iDEAL heeft gekozen als betaalwijze wordt de eigen bank geselecteerd. De daadwerkelijke betaling vindt daarna plaats in de vertrouwde omgeving van de website van de bank. In deze omgeving staat de bank garant voor een transparante en veilige transactie, zonder verborgen kosten.

Het VCA-certificaat toont aan dat ons bedrijf op een groot aantal punten voldoet aan de eisen op het gebied van veiligheid, gezondheid en milieu. Hiermee wordt dus voorkomen dat de opdrachtgever en de aannemer diverse acties moeten ondernemen om de veiligheid, gezondheid en milieu te waarborgen. Veel opdrachtgevers stellen een VCA-certificering als voorwaarde om als uitvoerende organisatie werkzaamheden voor hen te mogen verrichten. VCA-certififering staat nameiljk voor een veilige en betrouwbare bedrijfsvoering.

UNETO-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel. Twee grote sectoren die essentieel zijn voor de Nederlandse economie. UNETO-VNI ‘staat’ voor deze sectoren. Als één van de grootste werkgeversorganisaties van Nederland zijn we een factor van betekenis. Zo zijn we continu in gesprek met de overheid en de politiek, het onderwijs, de media, vakbonden en fabrikanten- en consumentenorganisaties.