CV Ketels Emmeloord


8 beoordelingen

In Emmeloord is Keteldienst dé CV Ketel specialist!

Keteldienst is actief in Emmeloord de hoofdplaats van de gemeente Noordoostpolder, in het noorden van de Nederlandse provincie Flevoland. Daarom heeft keteldienst zich hier gevestigd, zo zijn we dicht bij onze klanten.

Dé CV Ketel installateur Emmeloord

Dankzij de jarenlange ervaring in installatie en onderhoud van cv ketels, is Keteldienst de specialist in Emmeloord. Door onze ervaren specialisten hebben wij in Emmeloord al vele inwoners van lekker warm water en een heerlijk comfortabel warm huis voorzien!

CV Ketel kopen of uren?

Is je oude cv ketel echt aan vervanging toe? Is repareren niet meer mogelijk of komen de kosten boven het gewin? Neem dan gerust eens contact op met onze cv ketel service in Emmeloord.

Wij hebben een breed assortiment cv ketels direct uit voorraad leverbaar, je kan de ketel direct bij ons kopen of je kan er voor kiezen om de cv ketel te huren. Beide heeft voordelen en in beide gevallen levert keteldienst er een full service cv ketel onderhoudsabonnement bij.

Vragen over een cv ketel kopen of cv ketel huren? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact op met Keteldienst in Emmeloord.

Onderhoud abonnement op maat

De specialisatie van Keteldienst is onderhoud van cv ketels in de gemeente Emmeloord, dankzij periodiek onderhouden kunnen onze klanten in Emmeloord ongestoord genieten van hun verwarmde huis. Onderhoud aan onze cv ketels is niet alleen belangrijk voor de garantie van de ketel maar ook voor de gezondheid en veiligheid van het hele huishouden. Bekijk hiervoor onze abonnementen en ontdek welke bij jou past.

Heb je last van problemen, storing aan jouw CV ketel in de omgeving van Emmeloord?

“Er stroomt geen warm water meer uit de kraan!”, “Waarom doet mijn verwarming het niet meer?” Voor Keteldienst klinkt dit heel bekend, onze mensen staan in de regio Emmeloord dag en nacht voor je klaar. Als je meteen behoefte hebt aan een uitstekende CV Monteur in Emmeloord en omgeving, neem gerust contact op met een van onze mensen in de regio Emmeloord.

Jouw CV ketel Emmeloord specialist

Keteldienst levert topkwaliteit CV ketels, we zijn dan ook dé specialist in Emmeloord en omgeving. Dit kun je terugzien in onze 7 zekerheden. Bekijk ook de beoordelingen op onze website en op Kiyoh. Onze mensen leveren netjes afgewerkte en veilig werkende CV installaties tegen een scherpe prijs! Onze Keteldienst adviseurs kun je van maandag tot en met vrijdag bellen tussen 08.00 en 21.00 uur, zo wordt u geholpen aan een passend advies.

CV ketel onderhoud Emmeloord

Werkt uw CV ketel niet meer in de omgeving van Emmeloord? Twijfel dan niet en bel Keteldienst: 0527-798008. In Emmeloord heeft Keteldienst eigen monteurs die ook snel ter plekke zijn. Met onze storingscode hulp kun je ook kijken of je het zelf op kan lossen. Lukt dit niet, dan komen onze jongens in de regio Emmeloord langs om een goede oplossing te vinden, maak gerust een afspraak!

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Klantenbeoordelingen uit Emmeloord

Driessen

Ketel onderhoud was duidelijk vakwerk.

  • 9,0
Janssen

We hebben veel energie bespaart met de nieuwe cv ketel

  • 10,0
H. Severens

Super onderhouden bedrijf.

  • 9,0
John Jacobs

Wij hadden storing op onze huur ketel, alle onderdelen zaten bij het contract in. Top service Keteldienst

  • 10,0
fam. Bakels

Ketel is vakkundige gerepareerd.

  • 9,0
de Jong

We zijn al lang klant en wilde graag een nieuwe cv ketel, deze is keurig geïnstalleerd en kregen een gratis klok thermostaat. Goed gedaan.

  • 9,0
familie de Vries

Snel opgelost en aardige lui

  • 9,0
J. Post

Onze cv ketel maakte enorm lawaai, bleek de ventilator defect te zijn. Het euvel was snel verholpen.

  • 9,0

Plaats uw beoordeling

Kies uw cijfer
Upload hier uw foto. Deze plaatsen we naast uw beoordeling.
Als u geen foto selecteerd tonen we het silhouet van een gezicht.