Keteldienst CV ketels kopen, installeren en onderhouden in Ommen


1 beoordelingen

Op zoek naar de CV specialist van Ommen?

Ommen, een prachtige stad in de streek Salland, aan de Overijsselse Vecht. Ook hier bediend Keteldienst jou graag als klant. Want als jij een probleem hebt, lossen wij het snel voor je op!

Storingen of problemen aan jouw CV ketel in Ommen en omgeving?

Geen warm water? Functioneert je verwarming opeens niet meer? Dan is er een grote kans dat je een storing aan je CV Ketel hebt. In Ommen en omgeving staan de mensen van Keteldienst dan 24 uur per dag voor je klaar. Als je op dit moment behoefte hebt aan een erkende CV Installateur in Ommen voor jouw CV ketel, neem je contact op met een van onze medewerkers!

Installateur van CV ketels in Ommen

Keteldienst is de specialist in Ommen en omgeving. Voor installatie, onderhoud en storingen hebben wij de erkende installateurs voor het oplossen van jouw probleem. Met onze jarenlange expertise en ervaring hebben wij dan ook al vele inwoners van Ommen hun huis weer van warm water en comfortabele warmte voorzien!

Het kopen of huren van een CV ketel in Ommen

Wij snappen wat jij wil, een warm huis wat ook warm water heeft! Keteldienst weet precies welke cv ketel jij nodig hebt. Via de CV ketel keuzehulp kun jij zelf aan de slag om de cv ketel vinden die aansluit bij jouw woonsituatie en met het voor jouw gewenste wooncomfort! Voor een storing kun de Keteldienst adviseurs 24 uur per dag en 7 dagen per week bereiken. Voor persoonlijk advies op maat helpen onze adviseurs van maandag tot vrijdag, je kunt ze bereiken door te bellen, Whatsappen of je kunt ook met ze chatten tussen 08:00 en 21:00 uur!

Onderhoud aan jouw CV ketel in Ommen en omgeving

In de gemeente is Keteldienst de specialist in het onderhoud van cv ketels! Wij werken met periodiek onderhoud zodat onze klant in Ommen en omgeving ongestoord kunnen genieten van een warm huis en niet zonder warm water zitten! Onderhoud aan je cv ketel is dan ook erg belangrijk, niet alleen voor de garantie van het toestel maar ook voor jouw gezondheid en veiligheid voor jouw familie. Bij abonnementen vind je een abonnement wat bij jou past!

Ontdek de service van jouw CV ketel specialist in Ommen e.o.

Op het gebied van topkwaliteit CV ketels is Keteldienst is dé specialist. In onze 7 zekerheden kun je teruglezen dat bij ons de klant voorop staat! Service is waar wij voor staan, dat kun je ook terugzien bij beoordelingen op de website en Kiyoh.
Onze installateurs zijn goed opgeleid en leveren veilig werkende cv installatie tegen een scherpe prijs. Wij leveren al ons werk netjes verzorgd op en stofzuigen de werkplek als alles is geïnstalleerd! Onze Keteldienst adviseurs kun je bereiken van maandag tot en met vrijdag tussen 08:00 uur en 21:00 uur, deze helpen jou direct aan een persoonlijk passend advies!

CV ketel stuk in Ommen? Bel Keteldienst: 0529-215011

In Ommen heeft keteldienst eigen monteurs die snel ter plekke zijn. Als je het eerst zelf wil proberen op te lossen kan dat ook, probeer dan onze storingscode hulp! Kom je er niet uit, dan komen onze jongens in de regio Ommen graag bij jou langs. Twijfel niet en maak snel een afspraak!

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Klantenbeoordelingen uit Ommen

de Jong

Ga zo door!

  • 9,0

Plaats uw beoordeling

Kies uw cijfer
Upload hier uw foto. Deze plaatsen we naast uw beoordeling.
Als u geen foto selecteerd tonen we het silhouet van een gezicht.