Keteldienst CV ketels kopen, installeren en onderhouden in Lelystad


6 beoordelingen

Keteldienst CV Ketel specialist Lelystad

Keteldienst is zeer actief in Lelystad de hoofdstad van de Nederlandse provincie Flevoland. Hier plaatst keteldienst regelmatig cv ketels en staat altijd paraat voor het verlenen van service.

CV ketel installateur in Lelystad

Een CV ketel laat je installeren door Keteldienst, de specialist in Lelystad. Wij zijn de installateur en specialist voor cv onderhoud en service in de regio Lelystad. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van Lelystad van een comfortabel warm huis met warm water voorzien.

CV ketel kopen of huren in Lelystad

Is je oude cv ketel echt aan vervanging toe? Is repareren niet meer mogelijk of komen de kosten boven het gewin? Neem dan gerust eens contact op met onze cv ketel service in Lelystad.

Wij hebben een breed assortiment cv ketels direct uit voorraad leverbaar, je kan de ketel direct bij ons kopen of je kan er voor kiezen om de cv ketel te huren. Beide heeft voordelen en in beide gevallen levert keteldienst er een full service cv ketel onderhoudsabonnement bij.

Vragen over een cv ketel kopen of cv ketel huren? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact op met Keteldienst in Lelystad.CV ketel onderhoud Lelystad

Keteldienst is gespecialiseerd in het onderhoud van cv ketels in de gemeente Lelystad. Wij verrichten periodiek onderhoud in bij onze klanten in Lelystad zodat deze ongestoord kunnen genieten van hun huis. Het onderhoud aan de cv-installatie is zeer belangrijk. Niet alleen voor de garantie op je toestel, maar ook voor de veiligheid en de gezondheid van jou en je familie. Vind het abonnement dat bij jouw past.

24/7 Spoed Service. Problemen of storing aan jouw CV ketel in de omgeving van Lelystad?

Een storing aan jouw cv-ketel kan je herkennen doordat er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of de verwarming niet meer functioneert. De mensen van Keteldienst in de regio Lelystad staan dag en nacht voor jou klaar. Heb je direct behoefte aan een uitstekende CV installateur in Lelystad voor jouw CV ketel? Neem contact op met een van onze mensen in de regio Lelystad.

Jouw CV ketel specialist in Lelystad

Keteldienst is dé specialist op het gebied van topkwaliteit CV ketels. Bij ons staat de klant voorop en dat zie je terug in onze 7 zekerheden, beoordelingen op onze website en Kiyoh. Onze mensen zijn goed opgeleid en leveren een strakke en veilig werkende CV installatie tegen een scherpe prijs! Ook kun je onze Keteldienst adviseurs van maandag tot vrijdag bellen tussen 08.00 en 21.00, deze helpen jou direct aan een passend advies.

CV ketel stuk in Lelystad? Bel Keteldienst: 0320-331033

Keteldienst heeft eigen monteurs in Lelystad die snel ter plekke zijn. Wil je eerst kijken of je het zelf kan oplossen? Probeer onze storingscode hulp. Kun je het niet zelf oplossen dan komen onze jongens in de regio Lelystad graag bij jouw langs. Maak snel een afspraak!

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Klantenbeoordelingen uit Lelystad

Sjamir Ibrahim

Onze cv-ketel (een Remeha Avanta 24c CW3) gaf in een paar dagen tijd verschillende storingscodes (E6, E5). Het resetten van het apparaat verhielp het probleem voor even, totdat de E4-storingscode optrad en we helemaal geen warm water meer hadden. Uitsluitend positieve ervaringen gelezen over Keteldienst, dus een belletje in de ochtend was voldoende om diezelfde middag al een bezoekje van de monteur te mogen verwachten! Een ontzettend vriendelijke man, die mij als leek in alle rust het een en ander heeft uitgelegd over de cv-ketel, wat hij onder de loep nam, en welke werkzaamheden hij verrichtte. Binnen een mum van tijd was het probleem verholpen. Gelijk een onderhoudsabonnement aangegaan, waardoor ik enkel de materiaalkosten hoefde te betalen! Hoop natuurlijk voorlopig geen beroep meer te hoeven doen op de diensten van Keteldienst, maar mocht het wèl nodig zijn, weet ik dat het goed geregeld wordt.

  • 10,0
Sarah

Chatgesprek gehad met Klaas Kramer. Een warm ontvangst en goede service en zéér vriendelijk. Begripvol snel actie ondernomen! Ik was geen klant bij Keteldienst en toch zéér goed geholpen. Volgende dag is er gelijk een cv monteur geregeld. Fokke Post heeft vandaag 4 mei 2017 een nieuwe cv ketel geplaatst. Super vriendelijk, sociaalvaardig, professioneel en zéér kindvriendelijk. Heeft veel geduld en empathie. Dankjewel meneer Post en meneer Kramer voor alle geduld en de goede service...! Ik wens jullie beide heel veel succes verder... Groet, Sarah

  • 10,0
Anthony Ketelaars

Onze 15 jaar oude Daalderop ketel was hoog nodig aan vervanging toe, binnen 24h een passend offerte en alle vragen beantwoord. Zowel telefonisch, WhatsApp en Email altijd een correct te woord gestaan. De beslissing was snel gemaakt. De installatie ging vlot en netjes binnen een halve dag was de ketel vervangen. Complimenten.

  • 9,0
Famillie Loosman

We hadden zaterdag morgen een storing en binnen het uur was de monteur al terplekke. Goede service!

  • 8,0
Ilona

Onze cv-ketel en ventilator is weer lekker onderhouden

  • 9,0
Edwin van der Jagt

Snelle service, goede uitleg en het belangrijkste.. Hij draait weer als een zonnetje !! Top keteldienst !

  • 10,0

Plaats uw beoordeling

Kies uw cijfer
Upload hier uw foto. Deze plaatsen we naast uw beoordeling.
Als u geen foto selecteerd tonen we het silhouet van een gezicht.