Vaillant CV-ketels: kwaliteit van onze oosterburen


Vaillant CV-ketels: kwaliteit van onze oosterburen

Youtube: https://youtu.be/jk1ZCmVVms8

Zoekt u een oerdegelijke en zuinige CV-ketel waar u jarenlang van kunt genieten? Dan is Vaillant een uitstekende keuze: betrouwbaar, energiezuinig en comfortabel. Vaillant staat voor innovatie, kwaliteit en uitstekende service. De doordachte technieken van Vaillant dringen door in het gehele productaanbod, waardoor u altijd beschikt over de kracht van innovatieve ontwikkelingen. Energiezuinige oplossingen en optimaal rendement staan hierbij centraal.

Betrouwbaar

De CV-ketel van Vaillant is het resultaat van 140 jaar innovatie. De CV-ketels zijn gebouwd volgens de hoogste kwaliteitsnormen en voorzien van de meest duurzame en kwalitatief hoogwaardige materialen.

Energiebesparend

In vergelijking met traditionele CV-ketels kunt u met de ketels van Vaillant tot wel 25 procent besparen op uw gasverbruik. De CV-ketels van Vaillant halen namelijk ook de warmte uit de verbrandingsgassen. Daarom hebben alle CV-ketels van Vaillant het HR 107 label behaald, dit staat voor het hoogst mogelijke rendement. De ketels zijn tevens totaal geïsoleerd, wat ervoor zorgt dat er geen warmte verloren gaat en alle energie optimaal wordt benut.

Groot comfort

Met een CV-ketel van Vaillant heeft u snel uw huis op temperatuur en beschikt u over veel warm water uit de kraan. Hoe snel en hoeveel warm water u ook wenst, Vaillant heeft altijd een passende oplossing. Beginnend bij een ruime 11 liter per minuut tot wel 31 liter per minuut om bijvoorbeeld een groot bad in vier minuten te vullen. Deze ketels bieden tevens optimaal comfort tijdens het douchen.

Duurzame componenten

Om uw huis milieuverantwoord te kunnen verwarmen biedt Vaillant verschillende duurzame oplossingen aan. Hierbij wordt gebruikt gemaakt van duurzame energiebronnen zoals de zon en de aarde. De zonneboilers en warmtepompen zijn volledig compatibel met elkaar en kunnen in samenwerking met een allSTOR buffersysteem een totaaloplossing bieden. De techniek heeft het inmiddels ook mogelijk gemaakt om een hybride oplossing aan te bieden. Dit houdt in dat de duurzame energiebron als primaire bron fungeert en de gasgestookte CV-ketel als back-up energiebron.