Klantenservice


Klantenservice

Elke dag staan we klaar om je als klant van Keteldienst steeds beter van dienst te zijn. We zijn altijd opzoek naar mogelijkheden om onze diensten te verbeteren en je nog beter te kunnen helpen.

Contact

Kom in contact met de medewerkers van Keteldienst, wij zorgen dat je spoedig wordt geholpen met je probleem. Vertel ons met welke vestiging je contact zoekt?

ALMERE - EMMELOORD - KAMPEN - LELYSTAD - OMMEN  - URK - ZWOLLE

 

Openingstijden

Algemene vragen, offertes of telefonische hulp.

Van maandag tot en met zaterdag zijn we vanaf 's morgens 08:00 tot 's avonds 21:00 uur bereikbaar, om je zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Tijdens onze openingstijden zijn we telefonisch bereikbaar via de plaatselijke telefoonnummers en/of Whatsapp 06-51959090.

Op zondag zijn we gesloten voor bovenstaande vragen. Uit geloofsovertuiging vinden we dat onze medewerkers één dag in de week vrij verdienen. Alvast hartelijk dank voor je begrip. Maandagmorgen vanaf 8 uur staan we weer voor je klaar.

Storingshulp.

Voor storingen staan we 24 uur per dag, in de weekenden en vakanties voor je klaar. Zo blijf je met Keteldienst altijd warm.

Onze monteurs zijn telefonisch bereikbaar via de plaatselijke telefoonnummers. Na 17:00 uur en in de weekenden word je doorverbonden met de dienstdoende monteur door in het keuze menu te kiezen voor 1.

 

- Zie hier ook de Algemene Voorwaarden service, onderhoud, huurtoestellen en algemene Leveringsvoorwaarden Installerende Bedrijven Hartman Groep.

Storing
Algemene Voorwaarden
Afspraak maken
Wijzigingen doorgeven
Veelgestelde vragen