Keteldienst CV ketels kopen, installeren en onderhouden in Zwolle


66 beoordelingen

CV Ketel specialist Zwolle

CV Ketel specialist Keteldienst is actief in de dynamische Hanzestad Zwolle. Hier zijn we dagelijks aanwezig. Als je een storing hebt of een nieuwe ketel zoekt in Zwolle, bij Keteldienst ben je aan het juiste adres.

CV ketel installateur in Zwolle

Een CV ketel laat je installeren door Keteldienst, de specialist in Zwolle. Wij zijn de installateur en specialist voor cv onderhoud en cv ketel service in Zwolle. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van Zwolle van een comfortabel warm huis met warm water voorzien.

CV ketel zwolle kopen of huren

Ben jij op zoek naar een nieuwe cv ketel in Zwolle die jou voorziet van een warm huis en warm water? Dan heb je verschillende keuzes om de cv ketel te vinden die aansluit bij jouw woonsituatie met het voor jouw gewenste wooncomfort. Je kan zelf aan de slag met de CV ketel keuzehulp. Ook kun je onze Keteldienst adviseurs van maandag tot vrijdag bellen, Whatsappen of met ze chatten tussen 08.00 en 21.00, deze helpen jou direct aan een passend advies.

Wilt u meer informatie over het kopen van een cv ketel of over het huren van een cv ketel? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact met de cv ketel zwolle specialist.

Verzekerd van een ongeloofelijk goede CV ketel service

Keizen voor Keteldienst Zwolle is een slimme keuze. Bij ons zijn cv-ketels altijd:

 • Inclusief gratis installatie
 • Jij bepaalt de installatiedatum
 • Inclusief gratis thermostaat
 • Inclusief onderhoud en 24/7 service
 • Binnen 1 werkdag geinstalleerd

CV Ketel Kopen en laten instaleren

CV ketel onderhoud Zwolle

Keteldienst is gespecialiseerd in het onderhoud van cv ketels in de gemeente Zwolle. Wij verrichten periodiek onderhoud in bij onze klanten in Zwolle zodat deze ongestoord kunnen genieten van hun huis. Het onderhoud aan de cv-installatie is zeer belangrijk. Niet alleen voor de garantie op je toestel, maar ook voor de veiligheid en de gezondheid van jou en je familie. Vind het abonnement dat bij jouw past.

24/7 Spoed Service. Problemen of storing aan jouw CV ketel in de omgeving van Zwolle?

Een storing aan jouw cv-ketel, kan je herkennen doordat er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of de verwarming niet meer functioneert. De mensen van Keteldienst in de regio Zwolle staan dag en nacht voor jou klaar. Heb je direct behoefte aan een uitstekende CV installateur in Zwolle voor jouw CV ketel? Neem dan direct contact op met onze CV ketel storing Zwolle service via 038-2038018.

Jouw CV ketel specialist in Zwolle

Keteldienst is dé specialist op het gebied van topkwaliteit CV ketels. Bij ons staat de klant voorop en dat zie je terug in onze 7 zekerheden, beoordelingen op onze website en Kiyoh. Onze mensen zijn goed opgeleid en leveren een strakke en veilig werkende CV installatie tegen een scherpe prijs! Ook kun je onze Keteldienst adviseurs van maandag tot vrijdag bellen tussen 08.00 en 21.00, deze helpen jou direct aan een passend advies.

CV ketel stuk in Zwolle? Bel Keteldienst: 038-2038018

Keteldienst heeft eigen monteurs in Zwolle die snel ter plekke zijn. Wil je eerst kijken of je het zelf kan oplossen? Probeer onze storingscode hulp. Kun je het niet zelf oplossen dan komen onze cv ketel zwolle specialisten graag bij jouw langs. Maak snel een afspraak.

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Klantenbeoordelingen uit Zwolle

nv4qwe

kohf32

 • 10,0
2kdrwf

t2dvbx

 • 10,0
u97xb7

nzepm5

 • 10,0
z7bku1

6lmqe4

 • 10,0
t1lkme

vtikwd

 • 10,0
393nnm

bvrmgf

 • 10,0
619le5

g32140

 • 10,0
lydqjn

9ko8ga

 • 10,0
Joshua

Problemen met mijn ketel, hij bleef doorstoken?! Helemaal met deze gasprijzen niet wat je wil... Meerdere bedrijven gebeld, maar willen allemaal niet langskomen?! Uiteindelijk Keteldienst aan de lijn, super fijn geholpen, eerst met een super goede tip op afstand, later op dezelfde dag de monteur!! Probleem verholpen, preventief onderhoud ook direct uitgevoerd, heel erg blij met de service! Dikke pluim voor keteldienst Almere!

 • 10,0
fHLvlxbf

555

 • 2,0
fHLvlxbf

555

 • 3,0
fHLvlxbf

555

 • 1,0
fHLvlxbf

01/01/1967

 • 10,0
Nietopinternet

Het was geen storing maar een simpel vraagje over mijn ketel. Heel erg goed geholpen via de storingsdienst.

 • 10,0
Antje

er moest een klein warm water boilertje vervangen worden in de keuken en we zijn een half jaar verder en een vernield keukenkastje. deze firma is echt niet bekwaam om een boilertje in de keuken te vervangen. zijn 6 keer terug geweest en als klap op de vuurpijl kregen we het advies om de rioleringsdienst te bellen voor ...... een afvoer in de keuken. Echt de laatste keer dat wij deze knoeiers over de vloer hebben gehad

 • 1,0
Puck

Nou ik bel het 24/7 storing dienst nummer. Staat nota bene bij 24/7 bereikbaar! Haha ik was namelijk er niet gerust op of ik kon gaan slapen na mijn fout meldingen en reset pogingen en vervolgens niks meer kon aflezen van mijn ketel. Plus ik heb geen verstand hiervan daarom bel je naar een service nummer. Maar deze medewerker vond het maar belachelijk en vermelde mij dat het niet normaal is gebeld word om 3 uur S nachts hahahah terwijl ik alleen maar het nummer bel die 24/7 bereikbaar is zoals vermeld! Ik heb zo opgehangen want ik werd spontaan zelf stront chagarijnig van deze medewerker haha wat een flap drol!! Deze kerel kan echt beter Werk gaan zoeken dat die wel leuk vind haha. Waardeloos bel sowieso nooit meer naar hier! Haha

 • 2,0
Susan

Vandaag de verwarmingsmonteur van Keteldienst Almere bij ons thuis gehad. Ketel weer helemaal klaar voor de winter! Fijn dat ze meedenken en optijd komen om de cv ketel een onderhoudsbeurt te geven.

 • 10,0
Nicolette

We hadden geen warm water meer, bleek een probleem is onze combiketel. Snel en goed opgelost door Keteldienst Almere!

 • 10,0
bert

goed geholpen netjes werk afgeleverd. vakmensen ze weten wat ze doen

 • 10,0
familie Schardijn

Afgelopen woensdag hadden wij storing aan onze CV ketel. We hadden nog maar net een paar dagen de sleutel van ons huis en dus nog nergens een servicecontract lopen. Na een paar kansloze telefoontjes elders werden we keurig geholpen door Keteldienst. Dezelfde dag stond er iemand voor de deur om de ketel te repareren. Helaas was deze een dag later weer defect en hadden wij besloten om deze met spoed te vervangen. Met spoed nemen ze bij Keteldienst heel serieus, een dag later hadden ze alles in orde gemaakt. We zijn volledig ontzorgd, een dikke 10+ voor de service, bereikbaarheid en snelheid.

 • 10,0
Haitam el Haoudi

Uistekende service :) Ik werd op de hoogte gebracht van de het probleem, de oplossing en alles wat eromheen gebeurde. Leuk gesprekje gehad he Dave? Hahaha

 • 10,0
Sibbeling

Wij genoten van een heerlijk diner totdat opeens het opeens wel heel koud werd. Gekeken naar de thermostaat en bij de CV ketel. Er was duidelijk wat mis want er lag een mysterieus plasje water. Gebeld naar mijn installateur maar na 2 x te bellen zocht ik met spoed een ander onderhoudsbedrijf. Keteldienst gebeld en die namen dus wel gelijk op. Gelijk een onderhoudscontract afgesloten voor het geval dat er weer een incident plaatsvindt.

 • 9,0
Stefan de Wit

ik had een storing en belde diverse bedrijven voor hulp omdat ik in de kou zat op dat moment uiteindelijk was keteldienst direct bereid om te helpen waar ik zeer dankbaar voor ben probleem snel opgelost en we hadden dezelfde avond nog warmte

 • 10,0
Mo Azzalami

Ik zag het busje van Keteldienst voorbij rijden. De naam was makkelijk te onthouden. Dit was mijn en hun geluk geweest want ik had een monteur nodig voor een storing. De storingdienst van Eneco ging niet of zat vol. Onderaan de streep had ik nog steeds hetzelfde probleem. Nou keteldienst sprong daar goed op in. Keurig werk afgeleverd. Maar waarom dan een 8? Mondkapje vergeten (op te doen) hehehe.

 • 8,0
Marcley Kelly

Hello Wouter, Thanks for your support and help during the replacement of the central heating boiler hours. I will recommend you and the team :)

 • 10,0
Petra Soetsterberg

ik kijk zo erg uit naar Keteldienst. Koffie drinken en de CV ketelonderhoud duurt niet lang maar de leuke joviale situatie vind ik echt fantastisch! Tot volgend jaar Jelle :)

 • 10,0
Aron

De ketel was kapot en binnen een dag zat er een nieuwe in!

 • 10,0
Silvano Perera

Storing aan mijn CV, contact met keteldienst gesproken en konden het op afstand oplossen. Met Klaas aan de andere kant van de telefoon hebben we samen de storing opgelost. Gelukkig viel de storing reuze mee. Maar desalniettemin heeft Klaas toch veel aandacht en tijd aan mij besteed.

 • 9,0
D. de Vreugd

Wij zijn een leuk gezinnetje woonachtig in Loosdrecht. Onze oude ketel had het na 14 jaar begeven. Keteldienst gebeld en gelijk een afspraak gemaakt. Na Ketel Keuzehulp en op advies van Liesbet gingen we voor Vaillant ECOTEC Pure CW5. Nou dat merkte ik wel. Ik hoef geen 3 min meer te wachten voordat ik eindelijk warm water krijg. De Alleskunner zoals Keteldienst die benoemt geeft comfort.

 • 8,0
S. Dielissen

Team Keteldienst kwam voor de Jaarlijkse onderhoud. Klaas belde mij op om een afspraak te maken. Zo gezegd, zo gedaan. De ketel doet het naar behoren en kan weer een jaar vooruit.

 • 10,0
Andrew Brown

Dear Arjan, I thank you all for the work you did. Nowadays, my family and I do not have to cover ourselves with warm sweaters and blankets due to malfunction of the central heating. The central heating is doing great after the work you did for us. Okay, we could not communicate 100% because of my weak Dutch. However, the most important thing was: We laughed out loud.

 • 9,0
S. van Engelen

Eerst geprobeerd om via een grote installateur alles te regelen. Nou dat was letterlijk een koude douche! Toen heb ik Keteldienst gebeld. Zij hadden geen plekje vrij maar maakte een plekje vrij in hun agenda. Dat noem ik kwaliteit leveren. De volgende dag ben ik gelijk geholpen! Ik wil Jan van Keteldienst graag persoonlijk bedanken voor zijn adequate service. Chapeau team en ga zo door. Wat kan net iets beter? Afspraak was om 10:00 maar vanwege vertraging kwam keteldienst om 10:20. Geen probleem! Dit bracht mij heel even aan het twijfelen.

 • 10,0
Helmut Vissers

Nefit Topline ketel viel in storing. De Keteldienst gebeld. Binnen 2,5 uur een monteur aan huis die de storing samen met Bosch-Nefit helpdesk heeft opgespoord en verholpen. Geweldige service, waarvoor dank!

 • 10,0
Max

We hadden heel snel een nieuwe CV-ketel nodig omdat onze oude ketel kapot ging. Niet alleen kon Keteldienst ons deze tegen een heel concurrerende prijs aanbieden, ook zorgde Keteldienst ervoor dat de ketel de volgende dag vakkundig en professioneel werd bezorgd en geïnstalleerd. Ook over de nazorg zijn we zeer te spreken.

 • 9,0
Ben Visser

goede contacten en snelle levering ook bij storing snel contact en oplossing aan te bevelen alleen volgende keer moeten de monteurs ff hun handjes wassen vlekken op het behang

 • 9,0
Dinus

Snel netjes, zeer tevreden, leuke mensen!

 • 10,0
Els

Eerste koude dagen van het jaar, cv maakte veel lawaai en werd niet echt warm. Binnen een dag een monteur van Keteldienst! Onderhoud uitgevoerd en weer een heerlijk warm huis!

 • 10,0
Paul

Snelle en vriendelijk contact. Installeren verliep vlekkeloos!

 • 10,0
Truus

Oh wat ben ik blij dat de ketel het weer doet!

 • 6,0
Piet

Duidelijke communicatie, goede service

 • 8,0
Sameera

Geen warm water. Eerst een andere loodgieter in Almere gebeld. Zouden komen, niemand gezien. Toen deze gebeld, geen praatjes maar direct komen en mijn ketel gerepareerd!

 • 10,0
Ephriam Scheepmaker

9 maart gaf mijn oude ketel de geest na een week van bellen mailen en internetten(ieder ander bedrijf nee helaas geen tijd druk druk druk) op de site van keteldienst terecht gekomen, in een chat bericht met Klaas Kramer gevraagd hoe snel kunt u hem plaatsen I.V.M koude weer, dat kon dus zeer snel vrijdag ochtend 16 maart volgens afspraak stonden de 2 installateurs voor de deur en binnen 4 uur had ik weer een warm huis en warm water, echt een super snelle en vriendelijke service echt een aanrader,top ga zo door keteldienst ik kan jullie aan iedereen aanraden.

 • 10,0
Engelhage

Koude vloer, vloerverwarming bleek kapot. Installatie is goed geregeld, geen klachten. Deskundige monteur.

 • 10,0
Jonker

Alles is netjes opgeleverd en onderhouden

 • 9,0
Montree

Super Service!

 • 10,0
Diender

Tijdens het onderhoud kwam een monteur van Ketel dienst er achter dat de pijp van de cv- ketel lek was. Er kon dezelfde dag weer een nieuwe op. Het werk is netjes achtergelaten door de monteur en is fijn en betrouwbaar bevallen. Communicatie en afhandeling is ook prima.

 • 9,0
Petra

Nieuwe ketel besteld en gelijk ingepland voor de volgende dag. Keteldienst doet wat ze beloven. Scherpe prijs voor een hele hoge kwaliteit. Gelukkig bestaan er nog zulke bedrijven.

 • 10,0
H.J. de Bruin

Erg tevreden over het traject vanaf het bellen tot aan de netheid hoe het achtergelaten is.

 • 9,0
Vreedeveld

In één woord goed!

 • 10,0
familie Pleijsier

Wij zijn heel positief, super service. Wanneer wij bellen voor een storing zijn ze direct ter plaatse.

 • 9,0
Kapers

Oude ketel was kapot, nieuwe ventilator er in en draaien weer.

 • 8,0
familie de Vries

Nieuwe cv ketel geeft veel meer warm water als de oude. Ketel hangt op zolder en is fluister stil!

 • 10,0
Peters

Nette monteurs!

 • 9,0
Mensink

Snel, netjes en aardige monteurs!

 • 10,0
Klaassen

Snelle service!

 • 9,0
Vermaesen

Nieuwe ketel voor een scherpe prijs. Netjes alles achtergelaten en uitgelegd!

 • 10,0
Rinia

Er kwam water door het plafond, van de zolder. Er bleek een lekkage in de leiding van de ketel te zitten. Gebeld en binnen 3 uur opgelost.

 • 10,0
Fam. Schoot

Top service!

 • 9,0
Uiterdijk

Wij waren op zoek naar een onderhoud partij en kwamen terecht bij Keteldienst.nl Sander adviseerde ons het Ketel all-in abonnement omdat onze ketel nog geen 5 jaar oud was. Nette prijs, nette jongens.

 • 9,0
Sattler

Klaas adviseerde ons duidelijk en deed niet moeilijk. De volgende dag kon de ketel gelijk geplaats worden.

 • 8,0
Bruijn

Wij hadden een storing, gebeld en storing was binnen 2 uur opgelost. Direct ketel laten onderhouden.

 • 9,0
Abbink

Ketel was dinsdag avond kapot, mijn huidige installateur vertelde me dat deze niet meer gerepareerd kon worden. Op Google kwam ik Ketel Dienst tegen. Via chat werd mij alles duidelijk uit gelegd, volgende dag kon de cv- ketel al geïnstalleerd worden! Om 17:00 had ik al weer een warm huis. Service die je niet meer zo vaak tegen komt!

 • 10,0
va Solinge

We kwamen zaterdag avond thuis van voetbal en tijdens douche geen warmwater. We belde keteldienst en kregen meteen een monteur aan de lijn. Hij was er binnen een half uur. De pomp bleek kapot te zijn, gelukkig had de monteur de onderdelen in de auto. Ketel draait weer als een zonnetje!!

 • 9,0
J. Hoff

Duidelijke communicatie, afspraak is afspraak. We zijn super tevreden, ga zo door Keteldienst!!

 • 9,0
Familie Gerritsen

In 1 woord: Prima! Alles was netjes en keurig afgehandeld. En aardige monteur(s).

 • 10,0
J. Drenten

Storing in het weekend. Geen zin in een koude douche. Vlotte reactie op mijn vragen om informatie via de chat. Heldere afspraak met CV ketel adviseur binnen dezelfde dag geholpen. Top!

 • 9,0

Plaats uw beoordeling

Kies uw cijfer
Upload hier uw foto. Deze plaatsen we naast uw beoordeling.
Als u geen foto selecteerd tonen we het silhouet van een gezicht.