Keteldienst CV ketel kopen, installeren en onderhouden in Almere


13 beoordelingen

CV Ketel Almere

CV Ketel specialist Keteldienst is actief in Almere Buiten, Almere Haven en Almere stad. Hier hebben we veel mensen kunnen helpen met warmte.

CV ketel installateur in Almere en omgeving

Een CV ketel laat je installeren door Keteldienst, de specialist in Almere en omgeving. Wij zijn de installateur en specialist voor cv onderhoud en service in de regio Almere. Met onze ervaring en expertise hebben wij al vele inwoners van Almere van een comfortabel warm huis met warm water voorzien.

CV ketel kopen of huren in Almere

Ben jij op zoek naar een nieuwe cv ketel in Almere die jou voorziet van een warm huis en warm water? Dan heb je verschillende keuzes om de cv ketel te vinden die aansluit bij jouw woonsituatie met het voor jouw gewenste wooncomfort. Je kan zelf aan de slag met de CV ketel keuzehulp. Ook kun je onze Keteldienst adviseurs van maandag tot vrijdag bellen, Whatsappen of met ze chatten tussen 08.00 en 21.00, deze helpen jou direct aan een passend advies.

Vragen over het kopen van een cv ketel of het huren van een cv ketel? Neem gerust eens contact met ons op.

Verzekerd van een ongeloofelijk goede CV ketel service

Keizen voor Keteldienst Almere is een slimme keuze. Bij ons zijn cv-ketels altijd:

 • Inclusief gratis installatie
 • Jij bepaalt de installatiedatum
 • Inclusief gratis thermostaat
 • Inclusief onderhoud en 24/7 service
 • Binnen 1 werkdag geinstalleerd

CV Ketel Kopen en laten instaleren

CV ketel onderhoud Almere

Keteldienst is gespecialiseerd in het onderhoud van cv ketel in de gemeente Almere. Wij verrichten periodiek onderhoud in bij onze klanten in Almere zodat deze ongestoord kunnen genieten van hun huis. Het onderhoud aan de cv-installatie is zeer belangrijk. Niet alleen voor de garantie op je toestel, maar ook voor de veiligheid en de gezondheid van jou en je familie. Vind het abonnement dat bij jouw past.

Problemen of storing aan jouw CV ketel in de omgeving van Almere?

Een storing aan jouw cv-ketel kan je herkennen doordat er opeens geen warm water meer uit de kraan komt of de verwarming niet meer functioneert. De mensen van Keteldienst in de regio Almere staan dag en nacht voor jou klaar. Heb je direct behoefte aan een uitstekende CV installateur in Almere voor jouw CV ketel? Neem contact op met een van onze mensen in de regio Almere.

Jouw CV ketel specialist in Almere

Keteldienst is dé specialist op het gebied van topkwaliteit CV ketel. Bij ons staat de klant voorop en dat zie je terug in onze 7 zekerheden, beoordelingen op onze website en Kiyoh. Onze mensen zijn goed opgeleid en leveren een strakke en veilig werkende CV installatie tegen een scherpe prijs! Ook kun je onze Keteldienst adviseurs van maandag tot vrijdag bellen tussen 08.00 en 21.00, deze helpen jou direct aan een passend advies.

CV ketel stuk in Almere? Bel Keteldienst: Bel Direct 0320-331033!

Keteldienst heeft eigen monteurs in Almere die snel ter plekke zijn. Wil je eerst kijken of je het zelf kan oplossen? Probeer onze storingscode hulp.

Kun je het probleem niet zelf oplossen of kom je er niet uit? Dan komen onze cv monteurs graag bij jou in Almere langs om het probleem snel, goed en professioneel te verhelpen! Direct een cv monteur nodig, maar woon je niet in Almere? Geen probleem? Wij hebben een breed werkgebied en vrijwel altijd een cv monteur bij je in de regio beschikbaar. 

Vragen of wil je direct een afspraak inplannen met onze cv ketel monteur? Bel 0320-331033.

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Klanten beoordelingen

Jacob Balikci

Super service gehad eerst telefonisch van Hendrik daarna is Franz voorbij geweest super werk vericht, ik heb weer warm water! Bedankt Heren. Gr. Jacob

 • 10,0
Leurs

Echt top service. Ketel had het begeven. Gebeld met keteldienst volgende dag hebben ze bij ons een nieuwe ketel geïnstalleerd. Echt top service. Bedankt mannen

 • 10,0
F. Ortiz Aldana

De nieuwe ketel werkt voortreffelijk en de service is zeker net zo goed. We zijn zeer blij met de Keteldienst als onze CV Ketel leverancier en onderhoudsbedrijf. Voor een klein bedrag per maand hoeven we ons bovendien geen zorgen te maken over onderhoudskosten. Een dikke verdiende 10 voor de Keteldienst!

 • 10,0
H. Herbig

Ketel maakte gigantische lawaai, we dachten even dat ie ging ontploffen, de eerste die we konden vinden gebeld en werden gelijk geholpen! Ketel dienst bedankt.

 • 10,0
H. Herbig

Ketel maakte gigantische lawaai, we dachten even dat ie ging ontploffen, de eerste die we konden vinden gebeld en werden gelijk geholpen! Ketel dienst bedankt.

 • 10,0
P. van Daal

Ketel onderdeel vervangen, snel opgelost. Het onderdeel, printplaat, bleek niet heel voordelig.

 • 7,0
Nico

Aardige service monteurs, nemen de tijd voor je als klant.

 • 9,0
Vonk

Onderhoud abonnent afgesloten via de site, er werd direct contact gezocht en ingeplant. Lekker bezig ga zo door!

 • 9,0
Emile

Binnen 24uur hadden wij een nieuwe cv ketel. De oude pijp bleek ook vervangen te moeten worden.

 • 10,0
Berg

Netjes en snel geholpen! Monteur Hendrik was heel vriendelijk.

 • 9,0
Amdini-Bainbridge

Goed bedrijf!

 • 8,0
van Buuren

Brander automaat bleek defect, geen goedkoop onderdeel. Nette monteur die alles duidelijk uitlegde.

 • 9,0
M. Parris

Van de verkoop tot het plaatsen van de cv-ketel was alles super geregeld. Nette monteurs en snelle service. Keteldienst, bedankt!

 • 10,0

Plaats uw beoordeling

Kies uw cijfer
Upload hier uw foto. Deze plaatsen we naast uw beoordeling.
Als u geen foto selecteerd tonen we het silhouet van een gezicht.