Keteldienst Ommen


Keteldienst Ommen

Keteldienst is inmiddels een begrip geworden in Ommen en omgeving. Hieronder zie je op welke manieren we te bereiken zijn.

Bellen:

0529-215011

Bellen? Op werkdagen zijn we tussen 8 en 17 uur rechtstreeks telefonisch te bereiken voor al je vragen. Maar ook na werktijd staan we voor je klaar. Mocht je het antwoord op je vraag niet kunnen vinden op onze website dan is onze back-office tot 21.00 uur aanwezig om je te helpen met al je vragen over storingen aan je CV-ketel of offertes.

Voor storingen staan we 24 uur per dag voor je klaar. Als je belt naar Keteldienst, word je rechtstreeks doorverbonden met één van onze servicemonteurs.

Whatsapp:

038-2038018

Whatsapp: de manier om snel contact te maken met Keteldienst. Je kunt er terecht met vragen en, ter verduidelijking van jouw specifieke situatie, een foto meesturen. Zo kunnen we je voorzien van 'advies op maat'. Ook kan via Whatsapp een afspraak gemaakt worden voor het onderhoud aan de CV-ketel. Gebruik Whatsapp voor snel contact!

Email:

Info@keteldienst.nl

Op werkdagen proberen we binnen 4 uur je verzonden e-mail te beantwoorden. Je kunt ook gebruik maken van onderstaand contactformulier.

Referenties

Lees op de referentiepagina de reacties van onze klanten uit jouw regio en wellicht mogen we jou binnenkort ook verwelkomen als klant van Keteldienst Ommen.

Contact Keteldienst Ommen