Onze partners


Onze partners

Samenwerken om tot optimale resultaten te komen. Keteldienst heeft voor iedere situatie de perfecte oplossing.

Het goede gevoel, het juiste te doen!

De Vaillant Group biedt haar klanten energiezuinige en schone systeemoplossingen voor verwarming, koeling en warm water. Uitgangspunt hierbij is installatie- en gebruiksgemak.

De Vaillant Group is een internationaal familiebedrijf met meer dan 140 jaar ervaring. Met verwarmingstechnologie als kerntaak is de Vaillant Group de op een na grootste fabrikant in Europa. Bovendien is zij actief in technologieën als ventilatie en airconditioning. De Vaillant Group ontwikkelt en vervaardigt haar producten en diensten in Duitsland, Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Spanje, Italië, Slowakije, Turkije en China. Zij is vertegenwoordigd in meer dan 20 landen met eigen nationale verkoopbedrijven en exporteert naar ruim 60 landen.

De Vaillant Group is voor een belangrijk deel gericht op producten en systemen die gebruik maken van nieuwe energiebronnen. De vraag naar deze producten is groeiend in heel Europa. Dit geldt vooral voor de warmtepomp die de warmte van de aarde of de omringende lucht benut en voor zonneboilersystemen. Een andere belangrijke pijler is hybride systemen. Deze combineren nieuwe energiebronnen met andere verwarmingstechnologieën om zeer efficiënte en intelligente systemen te creëren.

Voor de Vaillant Group, één van ‘s werelds milieuvriendelijkste fabrikanten van verwarmings- en airconditioningstechnologieën, is duurzaamheid een speerpunt. Verwarming en klimaat zijn onafscheidelijk. De moderne verwarmingstechnologie kan vandaag al een belangrijke bijdrage leveren aan het bereiken van de doelstellingen van klimaatbescherming. Wanneer alleen al in Duitsland alle oude verwarmingssystemen worden vervangen door hoog efficiënte technologieën, kan meer dan 30 procent energie per jaar worden bespaard en de Co2 emissie met 30 procent worden verminderd.

Het goede gevoel, het juiste te doen.