Thermostaten: van standaard tot slim en altijd van topmerken


Thermostaten: van standaard tot slim en altijd van topmerken

Wij hebben uit het assortiment een aantal thermostaten uitgezocht die het beste bij jouw CV-ketel passen. Zo weet je altijd dat de temperatuur goed geregeld wordt. Onze passende thermostaten zorgen ervoor dat er slim met jouw energie wordt omgegaan.

Een nieuwe CV-ketelthermostaat kiezen

De CV ketel thermostaat regelt de temperatuur in jouw woning. Het kopen van een nieuwe CV-ketel, inclusief thermostaat, is een belangrijke keuze. Zo'n aankoop doe je niet elke dag en daarom is wat extra informatie niet overbodig. Wij willen je graag helpen bij het maken van de juiste keuze voor een CV-ketelthermostaat. Door onze ketel keuzehulp in te vullen, ontdek je zelf welke ketel het beste bij jouw situatie past. Natuurlijk geven we je graag meer informatie over hoe deze keuze wordt gemaakt.

Soorten kamerthermostaten

Met een thermostaat zie je hoe warm het is en stel je de temperatuur in waarbij jij optimaal kunt werken of ontspannen. De thermostaat geeft dit vervolgens aan de CV-ketel door. 

Er zijn drie soorten thermostaten:

  • Handmatig bedienbare thermostaten
  • Programmeerbare thermostaten
  • Slimme thermostaten

Top vijf CV-ketel thermostaten keteldienst

De vijf bestverkochte thermostaten bij Keteldienst zijn:

  1. Slimme thermostaat Honeywell Round Connected
  2. Slimme thermostat Nest
  3. Programmeerbare thermostaat Vaillant Calormatic 350
  4. Draadloze Slimme thermostaat Honeywell Lyric T6R
  5. Slimme zelflerende thermostaat Vaillant vSMART

Advies

De CV-ketelspecialisten van Keteldienst helpen je graag bij eventuele vragen die je hebt bij de keuze voor een CV-ketelthermostaat. Hoe word je wijs uit de types en modellen? Niet alle thermostaten werken met alle cv-ketels. Het is dus goed om te weten welke thermostaat geschikt is voor jou, zodat je niet de verkeerde bestelt. Kies je voor een standaardoplossing, of voor een slimme thermostaat? Je kan zelf kiezen op welke manier je advies wilt:

Genieten van een comfortabel huis met warm water

Zorgeloos genieten van je nieuwe CV-ketel doe je altijd bij Keteldienst. Het All-in CV-ketel service-abonnement zorgt ervoor dat je ketel altijd goed blijft functioneren zonder verdere kosten.

Contact klantenservice