Welk onderhoudsabonnement past bij jou?


Welk onderhoudsabonnement past bij jou?

Passend advies over het CV-ketel onderhoudsabonnement voor jouw situatie? Met de CV-ketel specialisten van Keteldienst vind je samen het onderhoudsabonnement dat het beste bij jou past. Kies je voor zekerheid, veiligheid of meer garantie?

Ruime keuze die past bij jouw situatie

Keteldienst biedt vier abonnementsvormen waar je uit kunt kiezen. Aan jou de keuze uit een Basis, Comfort, All-in of het All-in+ abonnement.

Bij het Basis abonnement ben je verzekerd van het onderhoud aan je CV-ketel. Hierbij betaal je geen arbeidsloon en geen voorrijkosten. Bij ons Comfort abonnement ben je verzekerd van het onderhoud en gratis snelle hulp bij een storing aan je installatie. Bij dit abonnement betaal je alleen voor de kosten van mogelijk nieuwe onderdelen.

Wil je totale ontzorging? Dan kies je voor ons All-in abonnement. Hiermee ben je verzekerd van het onderhoud aan je CV-ketel, storingshulp bij storingen en brengen we ook geen kosten voor onderdelen in rekening. Bij dit abonnement kom je nooit voor verrassingen te staan. Je kunt ook kiezen voor All-in service met het veiligheidspakket (inclusief expansievat, veiligheidsventiel en CO-melder).

Ga nu naar onze abonnementen en ontdek welke het beste bij jou past.

Meer weten over CV-ketel onderhoud?

Vul hieronder jouw gegevens in en wij nemen binnen 1 werkdag contact met je op.