Vaillant vSMART


Vaillant vSMART

De Vaillant vSMART kun je op afstand bedienen via de app voor je smartphone. Aan de hand van de gemeten buitentemperatuur, zorgt deze thermostaat ervoor dat het binnen lekker warm en comfortabel blijft.

Zelflerend en programmeerbare slimme thermostaat

De Vaillant vSMART bedien je op afstand met je smartphone of tablet. Download de gratis vSMART app en regel gemakkelijk op afstand de juiste temperatuur in huis. Dankzij de interne internetverbinding via WiFi kun je de thermostaat overal draadloos in huis plaatsen.

De slimme thermostaat past de temperatuur automatisch aan op de buitentemperatuur. De vSMART haalt deze gegevens van het internet, en kan hierdoor direct reageren op actuele veranderingen in het lokale weerbericht. Ook leert de thermostaat zelf in te spelen op het opwarmgedrag van jouw woning. Hierdoor is de ruimte sneller en beter en op de gewenste tijd op temperatuur. 

Wanneer begint jouw dag? Wanneer eindigt die meestal? Hoe ziet jouw week eruit? Op basis van die gegevens programmeer je de vSMART op maat. Zodra de thermostaat geprogrammeerd is, hoef je niets meer te doen. De verwarming draait dan op de automatische piloot. De vSMART is een zelflerende thermostaat. Binnen twee weken kent hij jouw leefritme, en past de temperatuur hierop aan. De voordelen op een rij:

  • Mooi design
  • Draadloze internetverbinding mogelijk via WiFi
  • Zelflerende thermostaat die rekening houdt met de buitentemperatuur
  • Op afstand bedienbaar met smartphone of tablet

Contact klantenservice