Vaillant storing


Vaillant storing

Heb je een Vaillant CV ketel en geeft deze een storingscode aan, bijvoorbeeld F75 of F22? Dan is het belangrijk dat er een specialist naar jouw CV ketel kijkt. Soms kun je zelf proberen de ketel te resetten, echter is dit wel altijd een tijdelijke oplossing. Keteldienst beschikt over de kennis en de service om al uw problemen op het gebied van CV ketels op te lossen.

Bel Keteldienst als je hulp nodig hebt bij CV ketel storing via 038-2038018, dan sturen wij zo snel mogelijk een monteur jouw kant op. Direct met spoed een erkende service monteur nodig? Be l038-2038018.

Vaillant storing? Bel onze 24 uur spoed service!

Keteldienst staat dag en nacht voor je klaar, en dat 7 dagen in de week! Dit omdat wij met onze 24 uurs Vaillant storing service altijd willen zorgen dat jouw CV storing verholpen wordt. Dus ook ’s nachts kun je ons bereiken. Wij sturen dan direct een gespecialiseerde monteur die jouw probleem op gaat lossen.

Heb jij een Vaillant CV ketel storing? Bel ons dan direct via 038-2038018.

CV Ketel

onderhoud Vaillant cv ketel

24 uur per dag, 7 dagen in de week staan wij voor je klaar voor al je storingen. Maar wist je ook dat wij service & onderhoudsabonnementen aanbieden? Deze houden in dat wij jouw CV ketel onderhouden en aanvullende service bieden voor jou als klant. Bij afsluiting van een service & onderhoudsabonnement krijg je altijd een paar vaste zekerheden, deze zijn bijvoorbeeld:

  • Een jaarlijkse status update
  • Vriendelijk contact met jou als klant
  • Altijd advies over energiebesparing

In totaal bieden wij 4 verschillende abonnementen aan, je kunt zelf de abonnementen vergelijken en zo zit er altijd één bij die goed bij jou past!

Heb je vragen over ons, onze abonnementen of over onze hulp bij storingen? Bel ons gerust via 038-2038018.