Vaillant storing Kampen


Vaillant storing Kampen

Vaillant storing Kampen: Heb je een Vaillant ketel en word je centrale verwarming niet meer warm, of komt er geen warm water meer uit de kraan? Grote kans dat jouw Vaillant ketel een storing aangeeft.

Een veel voorkomende storing bij Vaillant Ecotec-ketels is de Vaillant Storingscode F73 (F.73). Deze foutcode wordt geactiveerd door de waterdruk sensor en geeft in vrijwel alle gevallen aan dat de waterdruk te laag is. Dit probleem is zelf redelijk eenvoudig op te lossen door de ketel bij te vullen. Let er wel op dat als dit probleem zich te vaal voordoet je er het beste wel even een species bij kunt halen.

Geeft je Vaillant ketel een storingscode of foutmelding? Dan kun je altijd proberen om uw Vaillant ketel te resetten, na een reset functioneert de ketel vaak weer. Maar, let op! Met een reset heb je de Vaillant ketel niet gerepareerd. De het probleem wat de storing heeft veroorzaakt zit nog steeds in de ketel. Maak hierom dat ook altijd een afspraak met een erkend ketel monteur als uw cv-ketel een probleem geeft.

Heeft je Vaillant cv-ketel een storing en wil je direct een afspraak maken met een erkend ketel monteur in Kampen? Bel dan keteldienst via 038-2038018.

24 uur service Vaillant storing Kampen

Een cv-ketel storing komt meestal voor buiten kantooruren, dit omdat de meeste huishoudens een ketel tijdsens kantooruren niet of minder gebruiken (kinderen zitten op school, je bent zelf aan het werk). Speciaal hierom is onze Vaillant storing Kampen service 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken voor storingen.

Stap je onder de douche en heb je geen warm water of slaat de centrale verwarming niet aan? Blijf niet in de kou zitten en neem direct contact op met de Vaillant storing Kampen service via telefoonnummer 038-2038018.

Cv-ketel kopen of cv-ketel huren in Kampen

Het kan voorkomen dat dat repareren in verhouding (te)duur wordt en dat de kosten boven het gewin komen. Heb je een Vaillant ketel probleem en kan repareren eigenlijk niet uit, dan zouden onze monteurs je dit uiteraard eerlijk melden. In dit geval zal advies zijn om een nieuwe cv-ketel te plaatsen.

Keteldienst in Kampen heeft standaard verschillende nieuwe cv-ketels op voorraad. Doorgaans kunnen wij een nieuwe cv-ketel binnen 24 uur leveren en vakkundig installeren. Bij onze cv-service Kampen kun je zowel een nieuwe cv-ketel kopen als een nieuwe cv-ketel huren. Beide opties hebben voor en nadelen.

Wil je weten of je beter een nieuwe cv-ketel kunt kopen of een nieuwe cv-ketel kunt huren? Neem dan gerust eens contact op met één van de cv-ketel specialisten van Keteldienst.

Heb je vragen of wil je direct een afspraak maken met onze cv-ketel service in Kampen? Bel 038-2038018.