Remeha Storing


Remeha Storing

Remeha storing: Heb jij een Remeha CV ketel en geeft deze een storing aan? Bijvoorbeeld E? Dan kan er van alles aan de hand zijn. U kunt zelf in onze storingscodes database kijken of uw storing ertussen staat. Helaas is dit in de meeste gevallen niet door jezelf op te lossen. Je zult dan een specialist in moeten schakelen om het probleem op te lossen.

Keteldienst staat altijd voor je klaar! Je kunt dankzij onze razendsnelle spoedservice 24 uur per dag en 7 dagen week ons bereiken! Er komt dan een monteur zo snel mogelijk bij je om het probleem te verhelpen.

Heb je een monteur nodig of heb je vragen? Ben ons dan gerust via 038-203 80 18.

Remeha storing snel opgelost

Bij Keteldienst hoef je nooit lang te wachten! Nadat je ons hebt gebeld en duidelijk is wat het probleem is, vertrekt er direct een monteur richting jouw kant! Dit komt door onze razendsnelle 24 uurs service. Dag en nacht zijn wij bereikbaar voor al je problemen op het gebied van CV ketels.

Wil jij dat de storing aan jouw Remeha snel opgelost is? Schakel dan Keteldienst in. We zijn dé specialist in Remeha CV ketels.

CV ketel Storing? Bel ons gerust via 038-203 80 18 en wij komen zo snel mogelijk jouw kant op!

CV ketel onderhoud

Je kunt ons voor veel meer dan alleen storingshulp inschakelen. Wij doen ook aan onderhoud en wij verkopen en verhuren CV ketels!

Voor onderhoud aan je CV ketel hebben wij een viertal cv ketel abonnementen samengesteld. Beginnend bij basis tot en met het All-In pakket. Kijk zelf op de pagina abonnementen om te kijken welke het beste bij jou past!

Heb je vragen of wil je meer weten over Keteldienst? Bel dan gerust een keer met ons via 038-203 80 18.