Radson storing


Radson storing

Radson storing: Ben je in het bezit van Radson ketel en geeft deze een radson cv ketel storing 9 aan (knipperende 9)? Dan wordt uw ketel waarschijnlijk te warm. In de meeste gevallen dient de CV ketel te worden gecontroleerd door een vakman. De mensen van Keteldienst zijn vakgericht opgeleid en staan 24 uur per dag ,7 dagen per week voor je klaar. Dankzij onze razendsnelle spoedservice is de storing aan de Radson binnen no-time verholpen.

Zelf het probleem verhelpen? Probeer dan de cv ketel te resetten. Let er wel op dat dit vaak een tijdelijke oplossing is. Voor een structurele oplossing dient er een vakman te worden ingeschakeld.

Heb je vragen of wil je een afspraak inplannen? Bel ons dan gerust via 038-20 38 018

Wij staan 24/7 voor u klaar als het gaat om Radson storingen

Wordt de centrale verwarming niet warm of komt er geen warm water meer uit de kraan? Grote gans dat er een probleem is met de cv ketel. Controleer de ketel op een eventuele Radson storing melding. Komt er een storingscode in beeld zoals een knipperende 9 (veel voorkomend) ea, c1, ef, of een andere storing? Raadpleeg de handleiding van uw cv ketel en volg de instructies.

Zoals bij veel storingen is deze vaak te verhelpen door een reset van de cv ketel, houd er alleen wel rekening mee dat een reset een tijdelijk oplossing is, in de meeste gevallen is het echt verstandig om er even een specialist naar te laten kijken.

Als je problemen hebt met jouw Radson CV ketel kunt u ons bereiken via 038- 20 38 018

Onderhoud Radson CV ketel

Wist je dat wij naast onze razendsnelle spoedservice ook verschillende service & onderhoudsabonnement aanbieden? Een service & onderhoudsabonnement houdt in dat wij jouw CV ketel periodiek zorgvuldig onderhouden om storingen te voorkomen. Je kunt zelf bepalen hoe uitgebreid je abonnement is. Hierdoor zit er altijd één bij die goed bij jou past! Daarbij bieden wij aanvullende service. Zo zijn wij bijvoorbeeld altijd opzoek naar een zo hoog mogelijk rendement en houden wij je altijd op de hoogte van de prestaties.

Heb je een vraag over het service & onderhoudsabonnement? Neem dan gerust contact met ons op via 038 – 20 38 018