Opzeggen van je Service abonnement


Opzeggen van je Service abonnement

Wij vinden het heel jammer dat je het service abonnement bij Keteldienst wilt opzeggen. Als Keteldienst willen we je nog wel graag wijzen op een aantal belangrijke zaken rondom het opzeggen van je abonnement.

Telefonisch opzeggen

Om telefonisch op te zeggen kun je contact opnemen met ons via het nummer 038-2038018 (lokaal tarief). Zorg dat je de adresgegevens, je klantnummer of bankrekeningnummer bij de hand hebt, ter controle. Houdt er ook rekening mee dat alleen de persoon die het service abonnement heeft afgesloten, telefonisch kan opzeggen.

Online opzeggen 

Om online de opzegging te doen en om je gegevens goed te kunnen verwerken ontvangen we graag je gegevens die je hieronder kunt invullen 

Wat je misloopt als je je Keteldienst onderhoudscontract opzegt?

  • Verzekerd van een 24/7 service bij storingen.
  • Minder kans op storingen door periodiek onderhoud
  • Onverhoopt toch een storing? Voor 10.00 uur gebeld, dezelfde dag geholpen.
  • Bovendien zorgt periodiek onderhoud voor een lager energieverbruik en dus een lagere energierekening.
  • De cv-ketel zal minder veilig zijn doordat deze niet onderhouden en gecontroleerd wordt. 

Opzegtermijn onderhoudsabonnement

Alle serviceabonnementen hebben een minimale looptijd van één jaar. Na deze minimale looptijd is het serviceabonnement maandelijks opzegbaar met een opzegtermijn van één maand. Voorbeeld: de looptijd van uw serviceabonnement eindigt op 31 december 2017. U kunt dan het abonnement beëindigen per 1 januari 2018 mits je dit uiterlijk voor het eind van de maand november van 2017 doorgeeft.

Opzeggen service abonnement Keteldienst