Website Keteldienst gaat live!

Vandaag is de website van Keteldienst live gegaan.

We kunnen niet wachten na maanden werk gaan onze nieuwe website eindelijk Live. We zien ernaar uit je te helpen in onze vernieuwde omgeving en hopen dat je er nog makkelijker je weg vind. Natuurlijk zijn wij er gewoon om je bij elke stap te helpen.

 

Nieuwe dingen op de website

Met de lancering van de nieuwe website hebben we een aantal zaken toegevoegd aan ons internetplatform. Op deze wijze kunnen we je als klant beter en beter helpen in de zoektocht welke CV-ketel het best bij je past.

Ketelkeuze hulp

De Ketelkeuze hulp, helpt je bij het selecteren van de CV-ketel die het best past in je woning. In vier eenvoudige stappen helpen we je uit het bos van CV-ketels de juiste te selecteren bij jouw wensen. 

Offerte vergelijker

Met de transparante offerte vergelijker is het mogelijk meerdere offertes te vergelijken met die van Keteldienst. Zo krijg je altijd een duidelijk beeld van de verschillen tussen de verschillende offertes.

Storingscode zoeker

De storingscode zoeker is uniek in de markt, Je kunt snel en eenvoudig de betekenings van de code achterhalen. Makkelijk, om te zien of je zelf iets kunt verhelpen aan de storing of meld de code snel bij Keteldienst en wij helpen je graag met de oplossing.