Is jou CV-ketel klaar voor de winter?

De dagen worden korter en de nachten worden langer. We geven het niet graag toe: De zomer is voorbij en de winter komt eraan. Dit betekent dat de temperatuur langzaam gaat dalen. Nederland kennende kan het de komende weken zomaar eens flink koud gaan worden. Dat betekent dat de Cv-ketel weer aan het werk moet!

Nu het steeds kouder wordt in Nederland moet de Cv-ketel harder werken om jouw huis warm te houden. Het laatste wat je op een koude dag wil, is dat de verwarming het niet doet. En laten we eerlijk zijn: Het enige wat de winter leuk maakt, zijn die dagen waarop je lekker warm binnen zit met een beker warme chocolademelk op schoot... 

Wij willen jou van harte aanbevelen goed te zorgen voor jouw Cv-ketel. Met een onderhoudsabonnement verklein je de kans op storingen en staan de monteurs ten alle tijden voor je klaar als er toch iets stuk gaat. Op onze site kun je een overzicht vinden met de onderhoudsabonnementen die wij aanbieden. Kies een abonnement dat bij jou past en voorkom problemen met je Cv-ketel! 

Alvast een fijne, en vooral warme winter gewenst!