Het verwarmen van de toekomst!

En die toekomst is dichterbij dan u denkt. Wilt u verwarmen op een manier die het milieu beschermt en besparen op uw energiekosten? Dat kan met een systeem dat natuurlijke rijkdommen beschermt omdat het uitsluitend gebruik maakt van hernieuwbare en niet voor fossiele energie. Met een warmtepomp kiest u een verwarmingssysteem dat geschikt is voor de toekomst.

Energie- en kostenbesparend
Warmte van de zon wordt opgeslagen in de lucht, in de aarde en in het grondwater. Een warmtepomp maakt binnen gebruik van de energie van buiten. Met een gebruik van gemiddeld 25% elektrische energie produceert het 100% warmte-energie. 75% daarvan is dus gratis milieuhitte!
Een lucht-water warmtepomp is de meest voordelige warmtepomp. Deze warmtepomp haalt zijn warmte uit de buitenlucht, wat de installatie minder complex maakt.

Veilig en betrouwbaar
Er is een aanhoudende misvatting dat warmtepomptechnologie nog niet volledig is ontwikkeld. Maar wist u dat de eerste warmtepompen meer dan 100 jaar geleden in gebruik zijn genomen? Sindsdien zijn de ontwikkelingen niet stil blijven staan en zijn ze nu wereldwijd één van de veiligste en meest betrouwbare verwarming technologieën.

Subsidieregeling
Wanneer u een warmtepomp aanschaft, Kunt u wellicht gebruik maken van een interessante subsidieregeling. De overheid wil de uitstoot van Co2 en andere broeikasgassen reduceren en stimuleert daarom duurzame energie-oplossingen zoals warmtepompen. Door het stimuleren van hernieuwbare energieopwekking, wordt Nederland minder afhankelijk van fossiele brandstoffen zoals kolen, olie en gas.

Met de aanschaf van een warmtepomp draagt u daarom bij aan een gezonder milieu en bespaart u op uw maandelijkse energierekening!