De krachtige energiezuinige Vaillant ecoTEC Pure

De nieuwe energiezuinige CV-Ketel van Vaillant, de ecoTEC Pure is hét nieuwe betrouwbare basistoestel van Vaillant, in zijn zuiverste vorm!

Maximaal comfort
Wil jij ook waterverspilling voorkomen en toch volop genieten van maximaal comfort? Dat kan met de ecoTEC pure! Vaillant heeft de hr-ketel namelijk voorzien van een ‘warme start’ -functie (deze functie levert direct warm water met de gewenste temperatuur). Daarnaast beschikt het toestel over een duidelijk display. 

Zuinigheid
De ecoTEC pure is een uitstekende vervanger van jouw oude verwarmingsketel. Zo is de hr-ketel compact, efficiënt én heel zuinig met energie. Doordat de ecoTEC pure 25% efficiënter is dan een ouder vr-toestel, kun je met deze moderne hr-ketel de energierekening aanzienlijk verlagen. Dat is dus winst op alle vlakken! 

Perfecte samenwerking met thermostaten
De ecoTEC pure is uitgerust met alle basisfuncties en werkt dus heel goed samen met (slimme) thermostaten. Deze bieden extra comfort – van de meest eenvoudige tot intelligente thermostaten. 

Super betrouwbaar
Van onze ecoTEC-producten is de nieuwe ecoTEC pure een super betrouwbaar product. De onderdelen van deze hr-ketel zijn van zo’n degelijke kwaliteit dat het toestel zeer onderhoudsvriendelijk en bijzonder duurzaam is. Bovendien voldoet de ecoTEC pure altijd aan jouw wensen!