Bedien je thermostaat vanaf je smartphone!

Een veelzijdige, slimme thermostaat voor maximaal comfort. Dat is de vSMART van Vaillant. In combinatie met de gratis app regel je gemakkelijk in huis of vanaf een andere locatie de juiste temperatuur in huis. Dankzij de draadloze wifi verbinding kun je de thermostaat overal draadloos in huis plaatsen.

De slimme thermostaat past de temperatuur automatisch aan op de buitentemperatuur. Hiervoor haalt de vSMART gegevens van het internet en reageert direct op actuele veranderingen in het weerbericht. Bovendien leert de thermostaat snel het opwarmgedrag van jouw woning ‘kennen’, zodat de ruimte op de juiste tijd op temperatuur is. Altijd aangenaam met maximaal comfort. 

Programmeerbaar en zelflerend

Hoe laat sta je op? En tot hoe laat moet de woning verwarmd worden? Wanneer eindigt die gewoonlijk? Hoe ziet jouw week eruit? Op basis van die gegevens programmeert de vSMART jouw installatie op maat. Zodra de thermostaat geprogrammeerd is, hoef jij niets meer te doen. Verwarming en warmwater draaien dan op de automatische piloot. De vSMART is een zelflerende thermostaat. Hij regelt de temperatuur in je woning binnen twee weken perfect zelfstandig!