Nest Learning Thermostat (3e generatie)


Nest Learning Thermostat (3e generatie)

Youtube: https://www.youtube.com/watch?v=ekEUQrYeIY0

Met de Nest Learning Thermostat regel je vanaf elke willekeurige locatie met je smartphone de verwarming. Ook past dit systeem zich automatisch aan op jouw leefritme. De Nest Learning Thermostat programmeert zichzelf op basis van jouw gedrag. Op basis van de locatie van je smartphone, weet deze thermostaat of je thuis bent of niet. Als je niet thuis bent, schakelt de Nest Learning Thermostat automatisch over naar de Ecotemperatuur om energie te besparen.

Nest Learning Thermostat

De nieuwste Nest Learning Thermostat zorgt voor warmte op het juiste moment. De thermostaat onthoudt namelijk jouw leefritme, en past de temperatuur hierop aan. Als je weggaat wordt de temperatur automatisch verlaagd. En als je thuiskomt, zorgt de Nest Learning Thermostat voor een aangenaam verwarmd huis. Binnen een week leert deze slimme zelflerende thermostaat je leefritme kennen.

Wanneer je de Nest Learning Thermostat aansluit op het thuisnetwerk, kun je hem van afstand bedienen met een app op je smartphone of tablet.

Elke maand heb je via de app inzicht in de verbruikte energie en weet je precies wat je maandelijkse energiekosten zijn. De voordelen op een rij:

  • Mooi design
  • Via mobiel of tablet bedienbaar
  • Zelflerend

Contact klantenservice