Nefit storing


Nefit storing

Nefit storing: Heb je een Nefit CV ketel en geeft uw Nefit storingscode 6A aan? Dan is er onvoldoende vlamstroom gemeten tijdens de onstekingsfase. Dit kun je in sommige gevallen tijdelijk oplossen door de ketel te resetten. Hierna kan de ketel weer aanslaan. Let er wel op dat een reset altijd een tijdelijk oplossing is. Dit betekent dat er een specialist naar jouw CV ketel moet kijken. Keteldienst beschikt over deze vakmensen en deze zorgen ervoor dat je het nooit koud hoeft te hebben.

Klik op storingscodes voor alle informatie over je specifieke storing.

Dankzij de supersnelle spoedservice is uw probleem snel weer opgelost. Geeft jouw ketel van Nefit een storingscode? Bel dan direct 038-20 38 018.

24 uurs Nefit storing service

Bij een storing van je Nefit ketel, kun je 24 uur per dag bij Keteldienst terecht! Wij staan dag en nacht voor je klaar. Dankzij onze 24 uurs Nefit storing service is het ook mogelijk om bijvoorbeeld midden in de nacht een monteur te laten komen. Deze zal ervoor zorgen dat het probleem koste wat kost wordt opgelost.

Heb je vragen over jouw CV Ketel of over ons? Neem dan gerust contact met ons op via 038-20 38 018.

Onderhoud Nefit CV ketel

Wij staan dag en nacht voor je klaar voor spoedservice, maar wist je dat je ook een service & onderhoud abonnement bij ons kunt afsluiten? Dit houdt in dat wij het onderhoud van jouw CV ketel onderhouden en dat we aanvullende service bieden voor jou als klant! Dit betekent een jaarlijkse status update van jouw ketel, maar ook dat we altijd zoeken naar manieren om een hoger rendement te behalen. Ook zijn wij altijd oplossingsgericht maar zijn tegelijkertijd ook gericht op het voorkomen van storingen.

Kijk gerust eens naar onze 4 service & onderhoudsabonnementen, er zit altijd één bij die bij je past en ben je zeker van de bovenstaande voordelen!

Heb je vragen of wil je direct een afspraak inplannen met één van onze erkende Nefit cv ketel monteurs?
Bel 24/7 ons spoed nummer 038-20 38 018.