Nefit storing Lelystad


Nefit storing Lelystad

Nefit storing Lelystad? Onze gecertificeerde monteurs zijn gespecialiseerd in Nefit cv-ketels en zijn zeer actief in Lelystad en omgeving! Geeft je Nefit cv-ketel bijvoorbeeld storingscode 6A aan? Dan is er onvoldoende vlamstroom gemeten tijdens de onstekingsfase. Dit kun je in sommige gevallen tijdelijk oplossen door de ketel te resetten. Let er echter wel op dat dit altijd een tijdelijk oplossing is, jouw Nefit ketel is dan dus niet gerepareerd met een reset... Zoek je een specialist die jouw cv-ketel echt goed kan inspecteren en professioneel kan repareren? Neem dan gerust eens contact op met één van de erkende cv-monteurs van Keteldienst.

Waarom kiezen voor een cv-ketel monteur van Keteldienst?

  • Staan dag en nacht voor je klaar
  • Persoonlijk en betrokken
  • Goede service zonder zorgen
  • 25 jaar vakmanschap

Dus heeft u een Nefit storing Lelystad? Neem gerust contact met ons op via het telefoonnummer 0320-331033.

Spoedservice Nefit storing door Keteldienst in Lelystad

Een cv-ketel storing komt altijd op een tijdstip dat het niet uitkomt, ’s avonds na kantooruren of in het weekend. Heeft u nu een Nefit storing en is het weekend avond of zelfs midden in de nacht? Geen probleem voor Keteldienst! Wij hanteren een 24 uurs spoedservice waardoor wij altijd voor je klaar staan, 7 dagen per week, 24 uur per dag.

Wat je zelf kunt doen om een storing te voorkomen is regelmatig onderhoud uit te laten voeren. Dit kan je door Keteldienst laten doen als je een voordelig onderhoudsabonnement afsluit. Zo weet je zeker dat je geen storingen meer zult ondervinden en bent u tegelijkertijd verzekert van een efficiënte ketel.

Hulp nodig op het gebied van je Nefit cv-ketel? Bel ons gerust onze ketelservice in Lelystad via 0320-331033.

Cv-ketel kopen of huren

Helaas kan het voorkomen dat je cv-ketel dermate stuk is dat het repareren ervan niet meer uit kon. Komen de kosten nu boven het gewin, dan gaan we uw ketel niet repareren en u met hoge kosten achterlaten, maar geven wij een eerlijk advies en bieden ook in deze gevallen verschillende opties aan.

Keteldienst repareert niet allen cv-ketels, mij wij verkopen ze ook. Wij hebben altijd verschillende ketels op voorraad. Is er haast bij, dan kunnen wij binnen no-time een nieuwe cv-ketel leveren en installeren in Lelystad. Daarnaast kunt u de cv-ketel bij ons kopen, maar ook huren. Beide hebben voordelen.

Weten wat de mogelijkheden zijn om een cv ketel te kopen of een cv ketel te huren of wilt u direct een afspraak inplannen? Bel dan de cv-monteur in Lelystad via telefoonnummer 0320-331033.