Intergas storing Zwolle


Intergas storing Zwolle

Komt er geen warm water uit de kraan en wordt de centrale verwarming niet meer warm? Dan is de kans groot dat dit met de cv ketel te maken heeft. Keteldienst is gespecialiseerd in het repareren, onderhouden en installeren van onder andere Intergas cv ketels

Een tijdelijke oplossing voor de storing kan zijn het resetten van je cv ketel. Echter is dit nooit een preventieve oplossing. De oorzaak van het probleem is hiermee niet verholpen. Schakel Keteldienst in voor de reparatie van jouw CV ketel. Zo zorg je ervoor dat je preventief geholpen wordt en dat de kans op storingen in de toekomst tot een minimum beperkt wordt!

Heb je een Intergas storing en woon je in Zwolle of omgeving? Neem direct contact op met Keteldienst! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar voor alle problemen omtrent jouw cv ketel!

Storing Intergas Zwolle 24 uur spoedservice!

Heeft je Intergas CV ketel een storing en wil je zo snel mogelijk geholpen worden? Schakel dan direct Keteldienst in! Een van onze gespecialiseerde uneto vni gecertificeerde monteurs komt dan direct ter plekke en beschikt over alle benodigde apparatuur en onderdelen om meteen de storing op te lossen.

Onze cv monteurs in Zwolle zorgen er altijd voor dat alle benodigde reparatieonderdelen en het gereedschap aanwezig is. Mede hierdoor kan Keteldienst als allersnelste jouw ketel repareren, onderhouden of eventueel installeren. 80% van alle cv ketel storingen worden veroorzaakt door achterstallig onderhoud!

Zorg er daarom voor dat de cv ketel periodiek wordt gecontroleerd! Zo bespaar je voor jezelf onnodige kosten.

Bel direct ons servicenummer 038-2038018 en wij sturen direct een monteur jouw kant op!

CV ketel kopen of huren

Terwijl een van onze monteurs bij je bezig is een storing op te lossen, blijkt dat de reparatie van de ketel duurder is dan de aanschaf van een nieuwe. Dit is natuurlijk vervelend nieuws, echter zorgt Keteldienst ervoor dat je alle zorgen uit handen worden genomen. Binnen een dag kan een ketel geleverd en geïnstalleerd worden.

Naast het kopen van een CV ketel is het bij ons ook mogelijk om een ketel te huren! Zo hoeft u niet in een keer het hele bedrag van een ketel te betalen. Wilt u advies of u beter een cv ketel kunt kopen op een cv ketel kunt huren? Neem gerust eens contact op met één van onze ketelmonteurs en laat u goed voorlichten!

Vragen of direct een afspraak inplannen? Bel 038-2038018.