Intergas storing Harderwijk


Intergas storing Harderwijk

Problemen met uw Intergas CV ketel in Harderwijk? Onze uneto vni erkende monteurs zijn onder andere gespecialiseerd in Intergas cv ketels! Geeft uw ketel een foutcode? Bijvoorbeeld storingscode 1? Dan is er sprake van een te hoge temperatuur. Als tijdelijke oplossing kan je proberen de ketel te resetten. Het resetten van de ketel is echter altijd een tijdelijke oplossing. In de meeste gevallen dient de CV ketel te worden gecontroleerd door een vakman.

De cv monteurs van Keteldienst zijn vakgericht opgeleid en staan 24/7 voor u klaar. Dankzij onze razendsnelle spoedservice is uw Intergas cv ketel storing in Harderwijk in no-time verholpen.

Dus CV ketel storing in Harderwijk? Neem dan direct contact met ons op via 0320-331033.

Intergas storing Harderwijk 24 uur spoed service

Omdat wij altijd voor onze klanten klaar willen staan, hebben wij de 24 uur spoedservice geïntroduceerd. Naast deze spoedservice, ben je bij ons van nog meer zaken verzekerd:

  • Erkend uneto vni gecertificeerde monteurs
  • 25 jaar ervaring en vakmanschao
  • Ruime voorraad van reparatie onderdelen en nieuwe cv ketels

Wanneer jouw Intergas een storing aangeeft kun je ons 24/7 bereiken. Keteldienst is altijd snel onderweg! Of het nou dag of nacht is, onze vakmensen staan altijd voor jou paraat. Dus aarzel niet, neem gerust contact met ons op! Wij lossen het probleem voor jou op.

Ondervind je problemen met jouw Intergas cv ketel in Harderwijk? Neem dan gerust contact met ons op via: 0320-331033.

Onderhoud Intergas ketel Harderwijk

Het is erg belangrijk dat jouw cv ketel periodiek onderhouden wordt. Zo voorkom je storingen, en mogelijk een hoop gedoe.

Keteldienst biedt naast supersnelle storing service en cv ketels ook een viertal cv ketel onderhoudsabonnementen aan, er zit dus altijd een geschikt pakket voor jou bij. Je kunt zelf bepalen hoe uitgebreid je het onderhoudt wenst.

Naast onderhouden geven onze monteurs je ook inzicht in het rendement en de prestaties van jouw Intergas ketel.

Ben jij op zoek naar onderhoud voor jouw Intergas ketel in Harderwijk? Neem dan gerust contact met ons op via: 038-2038018