Honeywell Round Connected


Honeywell Round Connected

Met de Honeywell Round Connected regel je het comfort vanaf elke willekeurige locatie. Via de gratis app op je smartphone of tablet kun je het wooncomfort eenvoudig programmeren of aanpassen. Je kunt voor elke dag van de week zes verschillende perioden per dag instellen. Met een slimme thermostaat kun je tot 275 euro per jaar besparen.

Honeywell Round Connected

De Honeywell Round Connected is een eenvoudig te bedienen digitale kamerthermostaat. Dankzij de draaibare instelring is een graadje hoger of lager gemakkelijk in te stellen. De CV-ketelthermostaat heeft een groot en verlicht beeldscherm, zodat je ook in het donker de temperatuur eenvoudig af kunt lezen.

Optimaal en intelligent stoken, en een eenvoudige bediening, zelfs wanneer u niet thuis bent? Dan is de Round Connected Honeywell een goede keuze. Er is een Honeywell Round Connected voor elk huis en elk type verwarming. Deze thermostaten zorgen voor een zeer nauwkeurige, energiezuinige comfortregeling die op afstand aan te passen is. Je plaatst de thermostaat eenvoudig op je huidige thermostaatbedrading. De voordelen op een rij:

  • Past op bestaande grondplaat van je oude Honeywell Round thermostaat
  • Eenvoudig te bedienen dankzij draaibare ring
  • Bediening via smartphone of tablet mogelijk
  • Verlicht scherm met actuele informatie
  • Op afstand bedienbare thermostaat

 

Contact klantenservice