Waarom zou ik bij Keteldienst bestellen?

Snel weer warm, dat is ons motto. Daarom persoonlijk de hoogste SERVICE tegen een scherpe PRIJS. Eenvoudig, snel en dienstverlenend.

Eenvoudig

Simpele stappen helpen je met de keuze voor je CV-ketel. Wij doen er alles aan om je zo goed mogelijk te informeren, zodat er altijd een afgewogen keuze kan worden gemaakt. Van advies bij je keuze tot service en onderhoud: wij willen je compleet ontzorgen!

Snelheid

Snel weer warm, dat is waar we voor staan. Of het nu gaat om een storing of plaatsing van een nieuwe CV-ketel, wij staan 24 uur per dag voor je klaar met onze eigen vakbekwame mensen. Zo ben je verzekerd van snel weer warmte en warm water.

Persoonlijke Service

Alle mensen van Keteldienst zijn erop gericht om onze klanten zo snel en goed mogelijk van dienst te zijn. Of het nu gaat om onze klantenservice of onze monteur op de werkvloer, iedereen heeft hetzelfde doel: onze klanten ontzorgen. Bij Keteldienst is de service persoonlijk, wij vinden het prettig als je ons kent en gewoon bij de voornaam aanspreekt. Je betaalt nooit teveel en weet altijd waar je aan toe bent. Dag en nacht staan we voor je klaar om ervoor te zorgen dat je niet in de kou zit. Zo snel mogelijk een nieuwe CV-ketel, of een storing verhelpen in het weekend? Wij helpen je altijd.