Cv-ketel vervangen Zwolle


30 beoordelingen

Cv-ketel vervangen Zwolle

Cv-ketel problemen in Zwolle? De cv-ketel storing Zwolle service van Keteldienst staat 24 uur per dag, 7 dagen in de week voor je klaar! Komt er geen warm water uit de kraan of wordt de centrale verwarming niet warm? Grote kans dat er een probleem is met je cv-ketel.

Je kan altijd zelf eerst de ketel inspecteren en kijken of deze een foutmelding aangeeft. Geeft de cv-ketel een foutmelding aan en wil je weten wat dit betekent? Dan kan je altijd even onze cv-ketel storingscode hulp raadplegen.

p>In erg veel van de gevallen kan je zelf tijdelijk de cv-ketel storing verhelpen. Dit door bijvoorbeeld de cv-ketel te resetten. Maar let op, door een reset heb je de cv-ketel niet gerepareerd, de storing zal dus gegarandeerd weer terugkomen. Heb je het probleem dus (tijdelijk) verholpen door middel van een reset? Maak dan altijd hierna nog even een afspraak met een erken cv-ketel monteur om de cv-ketel te laten inspecteren.

Cv-ketel vervangen Zwolle binnen 24 uur

Heb je een cv-ketel probleem? Dan is de cv-ketel in de meeste gevallen door onze cv-ketel monteur in Zwolle zonder al te veel problemen te repareren. Echter kan het helaas voorkomen dat het defect zo groot is of het onderdeel zo duur is, dat repareren uiteindelijk duurder zou worden dan het plaatsen van een nieuwe cv-ketel.

Is je cv-ketel nu aan vervanging toe? Ook dan ben je bij de erkende installateurs van Keteldienst aan het juiste aders. Wij leveren niet alleen nieuwe energiezuinige cv-ketels, wij installeren deze ook!

Moet de cv-ketel met spoed vervangen worden? Dan kunnen de monteurs van onze cv-ketel service in Zwolle dit doorgaans binnen 24 uur!

Heb je een cv-ketel storing of ben je opzoek naar een nieuwe cv-ketel? Neem dan gerust eens contact op met Keteldienst in Zwolle om samen de mogelijkheden te bespreken en/of om direct een afspraak in te plannen. Je kan ons 7 dagen in de week, 24 uur per dag bereiken op telefoonnummer 038-2038018.

De Zekerheden van Keteldienst in Zwolle

Is je cv-ketel aan vervanging toe? Schakel dan Keteldienst in! Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar om je te helpen met al je cv-ketel problemen.

Schakel je Keteldienst in Zwolle in, dan profiteer jij als klant van de onderstaande zekerheden:

 • Wij staan dag en nacht voo je klaar
 • Persoonlijk en betrokken
 • Uitgebreide service zonder zorgen
 • 25 jaar vakmanschap
 • Onderdelen op voorraad en kennis van jouw Cv-ketel!

Cv-ketel onderhoudt in Zwolle

Naast het vervangen van cv-ketels zijn we ook gespecialiseerd in het onderhouden van ketels. Benieuwd naar wat Keteldienst jou te bieden heeft? Bekijk dan eens onze onderhoudsabonnementen. Wij van Keteldienst helpen je graag en zijn altijd bereikbaar om jouw probleem snel op te lossen. Of het nou gaat om advies, reparaties of onderhoud. Met onze klantgerichte, gespecialiseerde vak monteurs proberen we je ze goed mogelijk van dienst te zijn. Laat je cv-ketel door Keteldienst in Zwolle en geniet zorgeloos van heerlijk verwarmd huis tijdens de koude dagen!

Goed om te weten! Ook al heb je de cv-ketel niet bij Keteldienst gekocht, ook al hebben wij je cv-ketel niet geïnstalleerd en ook al is je cv-ketel op leeftijd. Keteldienst staat voor je klaar als jij problemen hebt met je cv-installatie.

Cv-ketel storing voorkomen

Wist je dat tot wel 80% tot 90% van de cv-ketel storingen die wij verhelpen voorkomen had kunnen worden?

De meeste cv-ketel storingen die wij mogen verhelpen hebben als oorzaak achterstallig onderhoud. Hoofdzakelijk achterstallig onderhoud aan de cv-ketel in sommige gevallen achterstallig onderhoud aan de installatie. Denk bij het laatste aan doorgeroeste radiatoren in de badkamer, gebogen, afgebroken of missende delen van de afvoer waardoor hemelwater de cv-ketel inloopt. Wat overigens niet alleen een defect veroorzaak, maar ook nog eens een gevaarlijke situatie kan opleveren.

Maar, nogmaals. De meeste storingen komen omdat de cv-ketel al jaren geen controlebeurt heeft gehad. Dus wees een ketelstoring voor en maak een afspraak bij Keteldienst.

Cv-Ketel kopen op cv-ketel huren in Zwolle

Een nieuwe cv-ketel wordt doorgaans alleen maar gekocht als het oude defect is. Daarnaast komt een kootte cv-ketel altijd onverwacht en ongelegen. Niet veel tijd om van alles uit te zoeken, daarnaast moet het financieel ook net allemaal maar passen…

Is je oude cv-ketel aan vervanging toe en moet er een nieuwe cv-ketel geplaatst worden, dan biedt Keteldienst een ruim assortiment cv-ketels aan. Cv-ketels in verschillende klasse en capaciteit van de ketels varieert uiteraard ook. Ben je opzoek naar een nieuwe cv-ketel en wil je weten welke ketel jij nodig hebt? Neem dan gerust eens telefonisch of via de chat contact op met één van onze cv-ketel specialisten. Samen met u bekijken wij welke ketel in uw situatie de beste is.

Weet je welke cv-ketel je wilt hebben, dan kun je ervoor kiezen om de nieuwe cv-ketel te kopen of om de nieuwe cv-ketel te huren. Vooral het huren is populair en wordt vaak gekozen in combinatie met een service en onderhoudsabonnement.

Goed om te weten is dat wij alle cv-ketels inclusief montage en professionele installatie leveren én dat wij uw oude defecte cv-ketel meenemen. We laten u dus niet in de rommel achter.

Dus Cv-ketel vervangen Zwolle? Neem dan gerust eens contact op met onze cv-ketel service in Zwolle om de mogelijkheden te bespreken en om eventueel direct een afspraak in te plannen. Wij zijn 7 dagen in de week, 24 uur per dag te bereiken via telefoonnummer 038-2038018.

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Klantenbeoordelingen uit Zwolle

Els

Eerste koude dagen van het jaar, cv maakte veel lawaai en werd niet echt warm. Binnen een dag een monteur van Keteldienst! Onderhoud uitgevoerd en weer een heerlijk warm huis!

 • 10,0
Paul

Snelle en vriendelijk contact. Installeren verliep vlekkeloos!

 • 10,0
Truus

Oh wat ben ik blij dat de ketel het weer doet!

 • 6,0
Piet

Duidelijke communicatie, goede service

 • 8,0
Sameera

Geen warm water. Eerst een andere loodgieter in Almere gebeld. Zouden komen, niemand gezien. Toen deze gebeld, geen praatjes maar direct komen en mijn ketel gerepareerd!

 • 10,0
Ephriam Scheepmaker

9 maart gaf mijn oude ketel de geest na een week van bellen mailen en internetten(ieder ander bedrijf nee helaas geen tijd druk druk druk) op de site van keteldienst terecht gekomen, in een chat bericht met Klaas Kramer gevraagd hoe snel kunt u hem plaatsen I.V.M koude weer, dat kon dus zeer snel vrijdag ochtend 16 maart volgens afspraak stonden de 2 installateurs voor de deur en binnen 4 uur had ik weer een warm huis en warm water, echt een super snelle en vriendelijke service echt een aanrader,top ga zo door keteldienst ik kan jullie aan iedereen aanraden.

 • 10,0
Engelhage

Koude vloer, vloerverwarming bleek kapot. Installatie is goed geregeld, geen klachten. Deskundige monteur.

 • 10,0
Jonker

Alles is netjes opgeleverd en onderhouden

 • 9,0
Montree

Super Service!

 • 10,0
Diender

Tijdens het onderhoud kwam een monteur van Ketel dienst er achter dat de pijp van de cv- ketel lek was. Er kon dezelfde dag weer een nieuwe op. Het werk is netjes achtergelaten door de monteur en is fijn en betrouwbaar bevallen. Communicatie en afhandeling is ook prima.

 • 9,0
Petra

Nieuwe ketel besteld en gelijk ingepland voor de volgende dag. Keteldienst doet wat ze beloven. Scherpe prijs voor een hele hoge kwaliteit. Gelukkig bestaan er nog zulke bedrijven.

 • 10,0
H.J. de Bruin

Erg tevreden over het traject vanaf het bellen tot aan de netheid hoe het achtergelaten is.

 • 9,0
Vreedeveld

In één woord goed!

 • 10,0
familie Pleijsier

Wij zijn heel positief, super service. Wanneer wij bellen voor een storing zijn ze direct ter plaatse.

 • 9,0
Kapers

Oude ketel was kapot, nieuwe ventilator er in en draaien weer.

 • 8,0
familie de Vries

Nieuwe cv ketel geeft veel meer warm water als de oude. Ketel hangt op zolder en is fluister stil!

 • 10,0
Peters

Nette monteurs!

 • 9,0
Mensink

Snel, netjes en aardige monteurs!

 • 10,0
Klaassen

Snelle service!

 • 9,0
Vermaesen

Nieuwe ketel voor een scherpe prijs. Netjes alles achtergelaten en uitgelegd!

 • 10,0
Rinia

Er kwam water door het plafond, van de zolder. Er bleek een lekkage in de leiding van de ketel te zitten. Gebeld en binnen 3 uur opgelost.

 • 10,0
Fam. Schoot

Top service!

 • 9,0
Uiterdijk

Wij waren op zoek naar een onderhoud partij en kwamen terecht bij Keteldienst.nl Sander adviseerde ons het Ketel all-in abonnement omdat onze ketel nog geen 5 jaar oud was. Nette prijs, nette jongens.

 • 9,0
Sattler

Klaas adviseerde ons duidelijk en deed niet moeilijk. De volgende dag kon de ketel gelijk geplaats worden.

 • 8,0
Bruijn

Wij hadden een storing, gebeld en storing was binnen 2 uur opgelost. Direct ketel laten onderhouden.

 • 9,0
Abbink

Ketel was dinsdag avond kapot, mijn huidige installateur vertelde me dat deze niet meer gerepareerd kon worden. Op Google kwam ik Ketel Dienst tegen. Via chat werd mij alles duidelijk uit gelegd, volgende dag kon de cv- ketel al geïnstalleerd worden! Om 17:00 had ik al weer een warm huis. Service die je niet meer zo vaak tegen komt!

 • 10,0
va Solinge

We kwamen zaterdag avond thuis van voetbal en tijdens douche geen warmwater. We belde keteldienst en kregen meteen een monteur aan de lijn. Hij was er binnen een half uur. De pomp bleek kapot te zijn, gelukkig had de monteur de onderdelen in de auto. Ketel draait weer als een zonnetje!!

 • 9,0
J. Hoff

Duidelijke communicatie, afspraak is afspraak. We zijn super tevreden, ga zo door Keteldienst!!

 • 9,0
Familie Gerritsen

In 1 woord: Prima! Alles was netjes en keurig afgehandeld. En aardige monteur(s).

 • 10,0
J. Drenten

Storing in het weekend. Geen zin in een koude douche. Vlotte reactie op mijn vragen om informatie via de chat. Heldere afspraak met CV ketel adviseur binnen dezelfde dag geholpen. Top!

 • 9,0

Plaats uw beoordeling

Kies uw cijfer
Upload hier uw foto. Deze plaatsen we naast uw beoordeling.
Als u geen foto selecteerd tonen we het silhouet van een gezicht.