CV Ketel Storing Heerenveen, 24/7 bereikbaar bij spoedgevallen! 038-2038018


0 beoordelingen

CV Ketel Storing Heerenveen

Wordt uw centrale verwarming niet meer warm of komt er geen warm water uit de kraan? Grote kans dat er een probleem is met uw cv ketel. In veel gevallen kunt u als tijdelijke oplossing de ketel resetten, maar met een reset is de oorzaak niet verholpen.

Heeft u een cv ketel storing? Neem dan 7 dagen in de week contact op met Keteldienst. Wij hebben 24 uur per dag monteurs stand-by staan en kunnen bij noodgevallen altijd snel aanwezig zijn in Heerenveen.

Direct contact met onze cv ketel storing Heerenveen service? Bel dan ons servicenummer 038-2038018 en u krijgt direct een medewerker aan de lijn om een afspraak mee in te plannen.

CV Ketel Storing Heerenveen? Wij zijn 24/7 bereikbaar!

Problemen met uw cv ketel, neem dan gerust eens contact op met Keteldienst in Heerenveen. Zoals de naam al doet vermoeden zijn wij een installatiebedrijf met de specialisatie cv ketels. Wij hebben zeer goed omgeleide cv monteurs in dienst die vrijwel alle problemen van iedere cv ketel snel en goed kunnen verhelpen.

De monteurs van onze cv service in Heerenveen rijden in goed uitgeruste servicewagens waar vrijwel alle reparatieonderdelen en al het specialistisch gereedschap in aanwezig is. Hierdoor kunnen wij vrijwel ieder cv ketel probleem snel en in één keer verhelpen. Een vervolg afspraak met onnodige kosten is dus vrijwel nooit nodig.

CV Ketel kopen of CV Ketel huren?

Heeft u een cv ketel storing, maar komen de kosten boven het gewin bij reparatie? Dan zullen wij hierover uiteraard eerlijk advies geven. Keteldienst Heerenveen heeft altijd verschillende nieuwe cv ketels op voorraad, mocht het probleem dus zo groot zijn dat reparatie niet rendabel is kunnen wij altijd binnen één dag een nieuwe ketel leveren en installeren!

U kunt bij Keteldienst zowel een cv ketel kopen als een cv ketel huren, beide opties hebben voordelen en nadelen… Wilt u goed advies over het kopen of huren van een CV ketel? Neem dan gerust een contact op met Klaas onze cv ketel adviseur.

Onze CV Ketel Storing Heerenveen service kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereiken. Wilt u goed keteladvies kunt u het beste even op werkdagen bellen. Wij zijn bereikbaar via ons servicenummer 038-2038018.

Kaart wordt geladen…

Wordt de kaart niet geladen? Problemen oplossen via Google Maps Help.

Plaats uw beoordeling

Kies uw cijfer
Upload hier uw foto. Deze plaatsen we naast uw beoordeling.
Als u geen foto selecteerd tonen we het silhouet van een gezicht.