Cv-ketel onderhoud Zwolle


Cv-ketel onderhoud Zwolle

Cv-ketel onderhoud is belangrijker dan de meeste mensen denken. Uw cv-ketel bestaat uit veel losse onderdelen en zeker in de koude wintermaanden wordt er veel geëist van de ketel. Het is dus logisch dat er storingen ontstaan als het onderhoud vergeten wordt. Naast storingen zijn er nog meer gevolgen van achterstallig onderhoud, namelijk:

  1. Veiligheid: Koolstofmonoxidevergiftigingen worden meestal veroorzaakt door cv-ketels die niet vaak genoeg onderhouden zijn. Uw huis wordt veiliger van uzelf en anderen door cv-ketel onderhoud.
  2. Kosten: Een cv-ketel gebruikt gas. Als een ketel niet goed afgesteld of onderhouden is, loopt het gasverbruik en daardoor de kosten snel op.

Cv-ketel onderhoud in Zwolle laten uitvoeren? Twijfel dan niet en neem contact op met Keteldienst via: 038-20 38 018.

Cv-ketel onderhoud Zwolle door Keteldienst

Keteldienst heeft uitsluitend erkende monteurs in dienst, deze cv-monteurs kunnen u helpen het maximale uit uw cv-ketel te halen, mede door middel van regelmatig cv-ketel onderhoud. Wij hebben verschillende service abonnementen, ader andere:

  • Ketel ALL-IN + Veiligheidspakket
  • Ketel ALL-IN (aanbevolen)
  • Ketel Comfort
  • Ketel Basis

Cv-ketel onderhoudsabonnementen vergelijken? Kijk dan snel op de abonnementen pagina, daar vindt u een uitgebreide uitleg over de verschillende abonnementen.

Wilt u meer informatie over wat Keteldienst voor u kan betekenen? Neem dan gerust contact op met ons via: 038-20 38 018.

Cv-ketel kopen of huren

Is uw cv-ketel toe aan vervanging? Dan heeft u de keuze om een cv-ketel te kopen, maar een cv-ketel huren is iets wat tegenwoordig ook veel vaker gebeurt.

Keteldienst biedt zowel de mogelijkheid om een cv-ketel te kopen als een cv-ketel te huren. Beide opties hebben voor en nadelen. Is uw cv toe aan vervanging, wilt u een nieuwe, energiezuinige cv-ketel laten plaatsen? Neem dan gerust eens contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Bel keteldienst in Zwolle via 038-20 38 018 en krijg direct één van onze medewerkers aan de lijn.