Bosch storing


Bosch storing

Bosch storing: Een Bosch CV ketel is een goede, degelijke CV ketel die jaren meegaat. Echter kan er soms een storing ontstaan. Een veelvoorkomende storing is de storing met de letter C. Heb je een Bosch storing? Bijvoorbeeld C1, F7 of E9? Raadpleeg dan onze storingscode hulp om te zien wat de storing inhoud en hoe deze verholpen kan worden.

In veel gevallen kan een storing (tijdelijk) opgelost worden door her resetten van uw Bosch cv ketel. Let er wel op dat een reset echt een tijdelijke oplossing is, u heeft de Bosch cv ketel niet gerepareerd met een reset..

Geeft uw Bosch cv ketel een storingsmelding en zoekt u naar een goede oplossing zodat de storingscode niet meer in het scherm komt? Neem dan 24/7 contact op met onze cv monteurs. Wij zijn 7 dagen in de week bereikbaar. Uiteraard komen wij bij spoedgevallen zo snel mogelijk naar u toe om het probleem te verhelpen!

Heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen met één van onze Bosch cv ketel specialisten? Neem dan direct telefonisch contact met ons op via 038-2038018.

Bosch storing snel verholpen bij Keteldienst

Een storing aan uw Bosch cv ketel hebben is vervelend. Zeker als het je wooncomfort belemmerd. Daarom staan wij van Keteldienst dag en nacht voor je klaar. Zo kunnen wij je zo snel mogelijk te helpen met al je problemen op het gebied van CV ketels!

Keteldienst is specialist op het gebied van Bosch CV ketels. Daarom is jouw Bosch storing snel verholpen bij Keteldienst. Je kunt op 4 verschillende manieren contact met ons opnemen:

  • Bel onze storingshulp via 038-20380318
  • Whatsapp 24 uur per dag met Klaas via 038-20380318
  • Mail ons via Info@keteldienst.nl
  • Ga naar de pagina contact en vul het formulier in

24 uur Spoedservice van Keteldienst!

Ons motto is: Snel weer warm! En dat is precies wat wij doen. Zo snel mogelijk zorgen dat bijvoorbeeld je verwarming weer aanslaat of dat er weer warm water uit je kraan komt. Heb je vragen, werkt je ketel niet naar wens of geeft je CV ketel een storingscode aan? Twijfel dan niet een neem zo snel mogelijk contact met ons op. Keteldienst staat dag en nacht voor je klaar, dit komt omdat wij een razendsnelle 24 uurs service hebben. Zo hoef je nooit lang te wachten op hulp!

Heeft u een Bosch storing, heeft u vragen of wilt u direct een afspraak inplannen met één van onze erkende cv ketel monteurs? Neem dan contact met ons op via 038-2038018