AWB storing


AWB storing

AWB storing: Keteldienst is gespecialiseerd in het onderhouden en repareren van AWB CV ketels. Voor een AWB storing kun je altijd bij ons terecht. Geeft je ketel een storingscode aan? Bijvoorbeeld F13, F28 of 05? Dan is deze stuk en zal je een monteur in moeten schakelen om het probleem preventief op te lossen.

Geeft je cv ketel een storing aan? Dan kan deze in veel gevallen (tijdelijk) verholpen worden door je AWB cv ketel te restten. Maar let er op dat een reset altijd een tijdelijke oplossing is, daarnaast kan een AWB cv ketel ook niet oneindig gerest worden.

Heeft u een AWB storing adviseren wij je altijd om even contact op te nemen met een erkend cv ketel monteur om de AWB ketel even na te laten kijken.

Heb je vragen of wil je direct een afspraak inplannen met een erkend cv ketel monteur van Keteldienst? Neem dan 7 dagen in de week contact met ons op via 038-2038018.

AWB storing laten verhelpen door Keteldienst

Wanneer je AWB CV ketel het er mee ophoud is dit erg vervelend, je hebt geen warm water meer uit de kraan en de verwarming slaat niet aan. Dit snappen wij van Keteldienst als geen andere. Daarom zorgen wij er met onze 24 uurs service voor dat je het nooit koud hoeft te hebben thuis!

Als je ketel een storing heeft wordt hier vaak een storingscode bij vermeld. Wil je meer over je storing te weten komen? Kijk dan op de pagina storingscode hulp om meer informatie over jouw storing te vinden.

Een AWB storing laten verhelpen door Keteldienst? Bel ons dan gerust via 038-2038018. Er komt zo snel mogelijk een specialist langs!

CV ketel storing snel opgelost

Ons motto is: Snel weer warm! En dat is precies het doel wat we nastreven, jouw probleem zo snel mogelijk oplossen zodat je weer kunt genieten van je huis. Wanneer je Keteldienst inschakelt, ben je altijd van de volgende zekerheden verzekerd:

  • Dag en nacht bereikbaar
  • Altijd een snelle en goede oplossing
  • 25 jaar vakmanschap
  • Alle onderdelen op voorraad

Storing? Twijfel niet, neem direct contact op met Keteldienst via 038-2038018. Ook kun je ons via dit nummer Whatsappen! Mailen kan ook: Info@keteldienst.nl