AWB storing Zwolle


AWB storing Zwolle

Heb jij een AWB ketel, geeft deze storingscode aan en woon je in Zwolle of omgeving? Wordt de centrale verwarming niet meer warm of komt er geen warm water meer uit de kraan? Dan is de kans groot dat er een probleem is met je AWB cv ketel.

Wat je zelf altijd kan proberen is om de ketel te resetten, dit kan het probleem soms verhelpen, maar houd er rekening mee dat dit wel een tijdelijke oplossing is. Je hebt de AWB cv ketel helaas niet gerepareerd met een reset…

Wil je het probleem goed en professioneel verholpen hebben? Neem dan contact op met de cv ketel Zwolle specialist van Keteldienst. Voor noodgevallen zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week te bereiken via telefoonnummer 038-2038018.

Storing AWB Zwolle 24 uur spoedservice

Is de centrale verwarming stuk, of komt er geen warm water meer uit de kraan? Dan is waarschijnlijk de cv ketel defect. Wilt u dat dit probleem zo snel mogelijk verholpen wordt? Schakel dan direct Keteldienst in! Dankzij onze 24 uur spoedservice zijn wij dag en nacht binnen no-time bij je in Zwolle!

Zelf kun je de storing voorkomen door regelmatig onderhoud uit te voeren. Dit kan je door Keteldienst laten doen als je een abonnement afsluit. Zo weet u zeker dat u geen storingen meer zult ondervinden.

80% van alle cv ketel storingen worden veroorzaakt door achterstallig onderhoud! Zorg er daarom voor dat je cv ketel periodiek wordt gecontroleerd! Zo bespaar je jezelf onnodig hoge kosten.

CV ketel kopen of huren

Het kan voorkomen dat de ketel dusdanig defect is dat repareren geen zin meer heeft, of dat de kosten van reparatie boven het gewin komen. In dit soort gevallen zouden wij ook een eerlijk advies geven en u aanraden een nieuwe cv ketel aan te schaffen.

Keteldienst levert en installeert ook nieuwe ketels en kan in geval van nood (bijvoorbeeld bij een cv ketel storing) doorgaans binnen 24 uur een nieuwe cv ketel leveren en installeren.

U kunt bij ons een cv ketel kopen en een cv ketel huren, beide hebben voordelen. Als u een cv ketel koopt is het direct uw eigendom, maar huren heeft ook erg veel voordelen. Wilt u weten of u beter een cv ketel kunt kopen of kunt huren? Neem dan gerust eens geheel vrijblijvend contact op met één van onze cv specialisten in Zwolle. Bel direct 038-2038018.